Dnevni horoskop za 11. januar 2019.godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Vaga se osjeća otuđeno, Bik spreman za ljubav, Ovan nema problema, Rak je odlično, Djevica mora da povede računa o pritisku.
Ovo je dnevni horoskop za 10. januar 2019. godine.

OVAN


Očekuje vas prilika za promjenu radnog mjesta na bolje. Pred vama je jako povoljan period za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža i opuštanje.


BIK


Ukoliko sarađujete sa inostranstvom možete da očekujete da ćete uskoro uspjeti da dođete do proširenja posla. Niste spremni za novu vezu iako postoji osoba koja se trudi da vam se približi. Dobro se osjećate.

BLIZANCI


Finansijska situacija vam je generalno dobro prikazana i možete da očekujete stabilnost kao i pozitivne promjene. Nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Osjetljiv urogenitalni trakt.

RAK


Možete da očekujete pozitivne okolnosti kao i priliku da ostvarite poslovno napredovanje u narednom periodu. Ako imate partnera, sa njim vas očekuje lijep dan u kojem ćete razmjenjivati nježnosti. Zdravlje je odlično danas.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Nema novo zaraženih od korona virusa ali u Infektivnom odjeljenju je 20 pacijenata sa teškom upalom pluća... (foto)


LAV


Očekuje vas prilika da sklopite posao koji će na duže staze moći da vam donosi jako dobru zaradu. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vam vaš partner pokazati svoja osjećanja. Slijedi vam rješenje nekog problema.


DJEVICA


Možete da očekujete da ćete uspješno riješiti manje probleme koji su nastali na vašem polju posla u prethodnom periodu. Ako ste slobodni, pred vama je povoljna faza za početak ozbiljne veze. Provjeravajte krvni pritisak.


VAGA


Nemate dovoljno povjerenja u svoje saradnike i iz tog razloga najvažnije poslovne tajne zadržavate samo za sebe. Moguće je da vam partner pokazuje otuđenost, ili da na neki način izbjegava bliskost. Spavajte više.

ŠKORPIJA


Preopterećeni ste velikim brojem obaveza, a oko vas nema dovoljno ljudi spremnih da pomognu. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i veoma ozbiljno razmišljate o prekidu veze. Povećajte unos vitamina.


STRİJELAC


Izbjegavajte pokretanje novog posla, kao i bilo kakve rizične situacije. Pred vama je povoljna faza samo za mirovanje. Imate utisak da voljena osoba ne pokazuje dovoljno emocija ka vama. Podložni ste virusnim infekcijama.

Čitaj još:   SCENE SA AUTO- PUTA: Novčanice letjele na sve strane, vozači izlazili iz kola da ih kupe, bilo nekoliko lančanih sudara! (VIDEO)


JARAC


Možete da očekujete da će vam vaša intuicija reći prave odgovore na pitanja koja budete poželeli da postavite. Nikada nije kasno da ispravite okolnosti u kojima ste se našli na ljubavnom polju. Moguć je stomačni virus.

VODOLIJA


Potrudite se da pokažete inicijativu na polju posla. Vrijeme je da preuzmete veći nivo odgovornosti na sebe. Moguće je da voljena osoba pokazuje nepovjerenje i da zbog toga imate sukobe. Bolovi u grlu.


RIBE


Na polju finansija je situacija promjenljiva danas ali već sutra bi stanje moglo veoma značajno da se popravi. Očekuju vas ozbiljne promjene kada je u pitanju polje emocija. Susret sa novom osobom vas očekuje. Izbjegavajte masnoće.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši