“Ognjen Vranješ, psihopata” koji proganja Jelenu: Poslao joj 1.001 ružu, a dnevno joj šalje i po 40 sms poruka…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jelena za praznike na kućnu adresu primila poklon, zbog čega se pravdala Dušku da je Ognjen psihopata koji je proganja…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika,Vijesti, četvrtak,10.01.2018… 22:01…”Ognjen Vranješ, psihopata” koji proganja Jelenu: Poslao joj 1.001 ružu, a dnevno joj šalje i po 40 sms poruka…

Ognjen Vranješ poslao je 1.001 ružu Jeleni Karleuši samo da bi iznervirao njenog supruga Duška Tošića. I uspio je u tome, jer je među njima izbila žučna svađa!

Fudbaler iz RS-a, koji trenutno igra za belgijski klub Anderleht, namjerno je isprovocirao svog kolegu, koji ga je zbog ljubomore pozvao na lični obračun jer je u pjevačicinom telefonu navodno pronašao njegove poruke.

– Pošto je Duško zapretio Ognjenu, on je htio da mu se osveti. Smislio je da za praznike Jeleni pošalje romantičan poklon na njenu kućnu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i napravio je haos- otkriva izvor iz medija.

Karleuša se mužu navodno pravdala da ne zna o čemu se radi, te je izvrijeđala Vranješa da je psihopata kojeg ne može nikako da se riješi.

– Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignoriše. Žalelja se da ne može da ga se otarasi, da joj svaki dnevno šalje i po 40 poruka i da će izludjeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da Vranješ ne prestaje da je proganja. Duško ju je blijdo gledao,ali JB je uspjela da uvjeri da zaista s mladim fudbalerom nema baš ništa. Čak ga je vrijeđala, pa između ostalog izgovorila Ognjen je psihopata i zaljubljeni klinac. Kao i uvijek, Tošići su riješili problem i nastavili dalje – kaže izvor i dodaje da je navodno Ognjen Karleuši tražio da se razvede od Duška:

Čitaj još:   OTKRIVAMO EKSKLUZIVNO, DETALJI KRAHA BRAKA: Kako su poslije LJUBAVNE AFERE, Karleuša i Duško razveli... (foto)

– Pisao joj je da će joj obezbjediti lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti, samo da se razvede…

MEDIJI Pozvali Jelenu, Duška i Ognjena za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.Uvrede

Podsjetimo, Duško Tošić je poslije dočeka Nove godine u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je navodno Vranješ slao i nastao je opšti haos.

Prvo Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate fudbaleru Anderlehta, što je njega izvelo iz takta, pa mu je rekao da mu ga popuši “ku*ac”. Tošić je prijetio kolegi da će ga polomiti kad ga bude sreo, insistirao je da se vide i raščiste sve što imaju, ali do susreta nije došlo.

Čitaj još:   JK NAPUSTILA SRBIJU: Bosa na aerodromu, neće u Kinu, gdje se uputila...

Duško Tošić, koji se retko oglašava povodom privatnog života, osim ako ne daje za medije zajednički intervju sa suprugom, napisao je na Instagramu da on i Jelena savršeno funkcionišu.

– Nikome nisam uzeo telefon, niti sam ikome pretio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspjehe – obratio se fudbaler, koji je trenutno u Kini…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *