IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Muškarci, znaju li, šta im je važnije: Fudbal ili vođenje ljubavi?

PRATIMO U Mnogo puta, kada je vodila polemika šta je muškarcima važnije u životu, fudbal ili intimnost s voljenom osobom…

ISTANBUL:Regija,Zanimljivosti,Vijesti,nedelja,13.01.2018…21:59… Muškarci, znaju li, šta im je važnije: Fudbal ili vođenje ljubavi?

Naime, među ispitanim muškarcima u ovih šest zemalja (Belgija, Engleska, Njemačka, Portugal, Španija i Švedska), njih čak 72 odsto, koji su ujedno i fudbalski fanovi, priznalo je da će prije pogledati utakmicu nego biti u svom intimnom odnosu s voljenom osobom. 

I ne samo što će muškarci izabrati fudbal prije seksa, već mnogi sami priznaju, a to je čak 75 odsto Portugalaca, da su plakali kada je njihov tim izgubio. 

Neurolozi, koji su posmatrali rad mozga fudbalskih navijača dok gledaju utakmicu, otkrili su da se u trenutku kada tim fudbalskog navijača postigne gol- aktivira područje mozga koje je zaduženo za intenzivan užitak i samo seksualno uzbuđenje…

Čitaj još:   MILE DODIK I PISMO UN- u, ZAVRŠILO U KANTI ZA SMEĆE: Pronašla ga čistačica generalnog sekretara... (foto, video)

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši