Crna Hronika

REKORDNA Zapljena: Dvije tone droge, među bananama

U operaciji je uhapšeno pet Letonaca, od kojih su trojica zatvorena, a na dvojicu su primenjena ograničenja prije suđenja koja ne predviđaju zatvaranje…

RIGA: Sviijet, Srna Hronika, Vijesti, ponedeljak, 14.01.2018…19:58… REKORDNA Zapljena: Dvije tone droge, među bananama…

Letonska policija je zaplijenila više od dvije tone kokaina i uhapsila pet osoba u međunarodnoj operaciji čiji cilj je bio blokada tranzitne rute narkotika.

Ovo je najveća količina kokaina ikada zaplenjena u Letoniji, izjavio je danas šef Kriminalističke policije Andrej Grišin, preneo je TASS.

Prema njegovim riječima, kokain je zaplijenjen u međunarodnoj operaciji izvedenoj 8. januara u Kokneseu. Pronađeno je 2.195 vrećica kokaina teških više od dvije tone skrivenih u 42 boksa sa bananama iz Ekvadora.

Operaciji u kojoj je uhapšeno pet Letonaca, od kojih su trojica zatvorena, na dvojicu su primenjena ograničenja prije suđenja a ne predviđaju sami čin zatvaranja.

Zaplenjeni kokain vredi oko 65 miliona eura…

“Naravno ovaj tovar nije bio namjenjen za letonsko tržište. Letonija i balti-čke države se često koriste za transport narkotika, kao tranzitne države za skandinavske države ili Istok. i Rusiju koja je eventualno tržište. Istraga će pokazati”, rekao je Grišin…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

‘Crnogorski štab’ u Foči: Kako se sumnja, svaki grad u Crnoj Gori ima na hiljade, onih koji su počinili zločine u Bosni‘… (foto, video)

Crnoj Gori predate hiljade stranica o učešću crnogorskih vojnka uzločinima u Bosni i Hercegovini... PODGORICA:…

36 minuta ago

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan se…

3 sata ago

ĆAMIL Duraković objavio snimak sa SNSD- ovog skupa: Čulo se “OJ ĆAMILE NISI VIŠE GLAVNI, POBIJEDIO NAROD PRAVOSLAVNI’… (foto, video)

Potpredsjednik bh. entiteta RS Ćamil Duraković objavio je snimak o kojem je ranije govorio da…

4 sata ago

SVI ANALITIČARI SLOŽNI: “Zahvaljujući” ALEKSANDRU Vučiću u svijetu se govori SAMO, o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

O rezoluciji, čiji su formalni predlagatelji bili Njemačka i Ruanda, a među više od 20…

5 sati ago

DANILO Kalezić: Crna Gora kao evropski Kurdistan… (foto)

Novo napuštanje, odnosno izdaja Crne Gore, od strane zapadnih saveznika neoprostiv je zločin. Ishod je…

11 sati ago

This website uses cookies.