IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AMK Novi Pazar o planovima za ovu godinu: Nema razloga da uspehe ne ponovimo

O sportskim planovima Novog Pazara koji je poslednje dve godine domaćin brdske trke Srbije, promociji i budućnosti auto –moto sporta gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac razgovarao je sa Esadom Došljakom, prilikom obilaska kluba Auto moto kluba Novi Pazar.

„Auto moto klub Novi Pazar, koji je prošle godine osvojio titulu šampiona Srbije na šta je grad izuzetno ponosan. Esad Došljak je osvajač prvenstva Srbije, prvenstva Balkana i vicešampion Evrope, što su izuzetni rezultati u sportu koji je skup i zahtevan. Zahvaljujući fantastičnim rezultatima, sve je više mladih koje auto moto sport zanima i koji će sigurno krenuti stopama Esad Došljaka. Da bi klub imao rezultatski kontinuitet, Grad u skladu sa mogućnostima pruža podršku jer su sportisti najbolji promoteri Novog Pazara i cele zemlje“, rekao je tokom obilaska AMK Novi Pazar gradonačelnik Nihat Biševac.

Esad Došljak dvostruki je dobitnik priznanja za prošlu godinu po kriterijumima Sportskog auto i karting saveza Srbije i Auto moto saveza. Planovi za 2019. godinu su jasni.

Čitaj još:   DERBI PRIPAO NOVOPAZARCIMA

„Očekuje nas velika brdska trka čiji je domaćin upravo Novi Pazar. Obezbeđen je auto sa dva motora i nadamo se da će sve teći po planu, jer je reč o debitanstskoj trci ove vrste i cilj nam je da pokažemo da i u ovoj kategoriji imamo svog takmičara. Obezbeđen je auto sa dva motora i nadamo se da će sve teći po planu. Prošla godina je bila fantastična i nema razloga da uspehe ne ponovimo, zaključio je Došljak“.

Odeljenje za informisamje grada Novog Pazara- Jasmina Kruševljanin Bonđuković i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši