Dnevni horoskop za 18. januar 2019. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan od saradnika traži dobru radnu disciplinu, Lav traži podršku, Vaga pažljiva u odnosu sa drugima, dok Bik ima dobru saradnju sa osobom iz prošlosti. Ovo je dnevni horoskop za 18. januar 2019. godine.

OVAN

U ovom periodu se vraćate u rutinu koja vam je bila poremećena uslijed brojnih problema koje ste sada konačno uspjeli da riješite. Sadašnji partner vam pruža emotivnu sigurnost, ljubav i pažnju. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

BIK

Vašoj ambiciji se otvaraju nove mogućnosti koje možete jako dobro da iskoristite ako nastavite da se trudite kao sad. Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada. Samouvjereni ste. Nemate zdravstvene probleme.

BLIZANCI

Današnji dan vam je jako povoljan. Bićete zadovoljni ishodom svega što danas uradite. Trenutno ste u potrazi za partnerom koji će vam pružiti stabilnost. Ne želite nova uzbuđenja. Mogući su problemi sa zubima.

RAK

Danas imate mogućnost da se odmorite od stresova na poslu. Ne oklijevajte da je maksimalno iskoristite. Ostavite brige za neki drugi dan. Pretjerujete sa kritikama ka partneru i nalazite povod za svađu kad ga nema. Nizak pritisak vas prati.

Čitaj još:   SARAJEVO: ZBOG MAGLE, OTKAZANI LETOVI, Grad se guši u smogu, IMA LI SPASA! (VIDEO)

LAV

Da biste imali uspješan dan, danas ćete morati da uložite dodatni trud. Budite svjesni da sa pravim pristupom sve može da se riješi. Postoji osoba koja vam se dopada i o kojoj mnogo maštate, ali niste spremni za vezu. Hronično ste umorni.

DJEVICA

Ne pokušavajte da preuzmete baš sve na sebe. Probleme ćete riješiti samo ako imate podršku drugih oko sebe. Osoba koja vam se dopada polako otkriva nove strane svoje ličnosti koje ranije niste primjećivali. Zdravlje je dobro.

VAGA

Moguće su promjene na poslu koje se neće odraziti direktno na vas, ali ćete osjetiti njihove posljedice. Vaš partner namjerno budi ljubomoru u vama i vaša veza se sve više pretvara u manipulaciju. Potrebna vam je relaksacija.

ŠKORPIJA

Na polju posla ne očekujte nikakve važbe promjene. Danas sve ide svojim redovnim tokom. Moguće je da ćete doživjeti lijepu i uzbudljivu avanturu sa osobom koju već duže vremena poznajete. Dobro se osjećate.

Čitaj još:   ZERINA HEĆO: U Zadruzi su mi davali pogrešne lijekove...

STRİJELAC

Neće vam biti lako da ostvarite sve što želite jer ćete imati više obaveza nego obično. Potrudite se da se više angažujete. U sred ste velike emotivne dileme koja se neće lako i brzo razriješiti. Pad imuniteta je moguć.

JARAC

Niste opterećeni poslom i uspjevate da organizujete svoje vrijeme tako da stignete da se posvetite svemu što želite. Osjećate jaku želju da partneru pružite što više i da on pored vas bude ispunjen. Zaštite svoju kožu od hladnoće.

VODOLIJA

Trenutna situacija na poslu je jako stabilna što vam daje vremena da razmatrate nove ideje i mogućnosti. Veza sa vašim partnerom dobija pozitivan preokret nakon iskrenih razgovora. Problemi vezani za krvotok.

RIBE

Ciljeve koje ste postavili sebi ćete ostvariti i prije nego što ste mislili. Budite pozitivni. Planirate putovanje sa partnerom, a ukoliko ga nemate, moguće je da ćete danas upoznati nekoga iz inostranstva. Razmišljate o dijeti.

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *