IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL na Gren Slem u Melburnu: Novakov meč pomjeren iz ovog razloga…

Novaka Đokovića u toku dana očekuje meč drugog kola Australijan opena sa Francuzom Žo Vilfredom Congom…

MELBURN: Svijet, Sport, Tenis, Zanimljivosti, Vijesti: četvrtak… 17.01.2019…SKANDAL na Gren Slem u Melburnu: Novakov meč pomjeren iz ovog razloga…

Meč ova dva tenisera planiran je u udarnom terminu, kao poslednji meč na glavnom terenu ”Rod Lejver” areni. 

Prvim nagađanjima, meč je trebalo da startuje negde oko 10 časova ujutru, ali je došlo do odlaganja istog zbog loših vremenskih uslova, tačnije zbog kiše. Ništa ovo ne bi bilo novo da nije u pitanju Gren Slem u Melburnu koji je opremljen najsavremenijom opremom, tačnije bar tako smo mislili. 

Poznato da su na glavne terene u Melburnu ugrađeni pokretni krovovi kako se mečevi ne bi odlagali, ali su zaboravili na jednu drugu stvar- pumpe za sakupljanje vode.

Ta ”mala stvarčica” je čitav program pomjerila za vijerovali ili ne čitava dva sata, pa Novakov izlazak na teren očekujemo negdje posle 12 časova po srednjeevropskom vremenu. Tačnije, Đoković i Conga nastupaju odmah po okončanju meča Eženi Bušar i Serene Vilijams. 

Čitaj još:   VRIJEME NAREDNIH DANA: Nestabilno s padavinama... (foto)

Ono što je još zanimljivije je način na koji su volont

Ono što je još zanimljivije je način na koji su volonteri čistili terene prilikom prekida. Oni su se na stadionu pojavili sa peškirima i svi su čistili beton do iznemoglosti. Prosto je nevjerovatno da se ovakve stvari dešavaju baš na jednom od najvećih turnira na svijetu, ne samo u tenisu, već i u svijetu sporta. 

Nema sumnje da će ovo pomijeranje meča značajno uticati na Noleta i Congu, samo ostaje pitanje kome će ovaj novi termin više odgovarati… 

iBalkan.net sport

Niti čuje niti vidi: Za DRITANA Abazovića oštre poruke Tanje Fajon nisu ništa negativno…

Postoji velika prijetnja da se pristupni pregovori Evropskoj uniji zaustave Read more

Komentariši