OSVOJILA 250.000 EURA U NJEMAČKOM MILIONERU: Prvo šalje roditelje na putovanje, a onda je otkrila šta će prvo da kupi… (VIDEO)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mikaela Barišić u petak uveče na nemačkom RTL- u osvojila je 250.000 eura u popularnom kvizu “Želite li da postanete Milioner”…

BERLIN: Svijet, Ekonomija, Vijesti, nedelja, 20.01.2019…12: 09… OSVOJILA 250.000 EURA U NJEMAČKOM MILIONERU: Prvo šalje roditelje na putovanje, a onda je otkrila šta će prvo da kupi… (VIDEO)

Da je tačno odgovorila na pitanje vredno 750 hiljada eura odgovarala bi za najveći mogući iznos- nevjerovatnih 2 miliona eura…

Ipak, Mikaela, koju je iz publike bodrila majka Vera, odlučila je da ne rizikuje, pa je odustala i kući otišla s prethodno osvojenih 250.000 eura.

Inače, u njemačkoj verziji “Milionera” takmičari dobiju 15 pitanja, a Mikaela je tačno odgovorila na njih 13. Pitanje za 750 hiljada eura na kojem je odustala glasilo je: Šta je zvanično navedeno kao maksimalna težina od 25 grama?

Produkcija kviza kao moguće odgovore ponudila je: njemačko poštansko pismo, strelicu za pikado, Nurnberger kobasicu i finu uncu zlata. Da nije odustala Mikaela bi kao tačan odgovor ponudila strelicu za pikado, a tačan odgovor bio je kobasica, pa se njena odluka naposletku pokazala i te kako mudrom.

Čitaj još:   Mensur, doživio nervni slom: UDARIO BANETA U GLAVU... (foto i video)

Priznala je kako još nije svesna svega što joj se dogodilo…

Mikalea, inače trener odbojke, simpatičnim je, ležernim i samouvjerenim načinom odgovaranja osvojila simpatije publike ispred malih ekrana. Još je u ponedeljak oduševila voditelja Gantera Jauka načinom odgovaranja pa joj je rekao da ima živce poput pravog kockara.

S partnerom i dvoje dijece Mikaela živi u Baden- Vurtembergu, a na kviz se prijavila jer osvojenim novcem želi roditelje da pošalje na odmor.

“Oni su gastarbajteri iz Hrvatske i jedino su videli auto- put A8 prema Salzburgu i Hrvatsku”, rekla je u emisiji…

Izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši