PREĐI NA ISLAM, MUSTAFA: Prijetnje, Kaliniću, da je sa SRBIJOM, završio…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nikola Kalinić, ljubimac miliona navijača Fenera, podigao prašinu u regonu i u javnosti u Srbiji, iznošenjem svojih političkih stavova…

ISTANBUL: Sport, Košarka, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak, 28.01.2019…19: 59… PREĐI NA ISLAM, MUSTAFA: Prijetnje, Kaliniću, da je sa SRBIJOM, završio…

NIKOLA KALINIĆ, košarkaš koji je dao intervjua za jedan dnevnik iz Srbije u kome je govorio o mnogim aktuelnim društveno- političkim temama, a dotakao se i problema Kosova…

Između ostalog Fenerov košarkaš je naveo da je vrijeme da Srbi prihvate neke stvari koje su postale realnost, i da bi pitanje problema Kosova trebalo što prije riješiti, ali i da se naš narod mora riješiti nekih iluzija iz prošlosti po njegovom mišljenju.

– Hajde da rešimo više taj problem, izvučemo šta možemo i nastavimo dalje – kaže Kalinić i dodaje da je kosovski boj bio pre 600 godina, a već dosta decenija to nije „naša“ teritorija, neka me, kaže, isprave stariji i pametniji ako grešim. Niko ne živi od prošlosti i što se pre pomirimo sa sadašnjošću i nastavimo dalje, bolje će nam biti. Nismo nebeski narod, niti smo ikada bili, imali smo svetlih momenata u prošlosti, ali moramo da se pomirimo s tim da smo sada mala i nebitna tačka na ogromnoj mapi sveta – rekao je između ostalog Kalinić.

Većina tih njegovih stavova nikako se nije dopala većem dijelu Srbije, što se i moglo u neku ruku očekivati, a to je jasno i na osnovu reakcija i pisanja po njegovim Tviter profilu od strane onih koji su pročitali intervju.

Čitaj još:   MARKO Gudurić, oprostio se sa Bosforom: POSEBNO hvala , FENERU i Željku, za sve...

Na njegovu adresu stigli su brojni odgovori njegovih neistomišljenika koji su ga žestoko napali zbog iznešenih stavova.

View image on Twitter

Sam košarkaš nije se libio ni da sa onima koji su ga kritikovali uđe u diskusiju oko iznetog mišljenja i gledišta.

Jesi li razmislio nekada o onom vicu o Srbinu koji se popne na Ajfelov toranj i onome sta uradi prvo? Moje iskustvo mi govori da nije daleko od istine.. Čast izuzetcima.

Posebno se žestoko raspravljali i oko mišljenja o sopstvenom narodu, naciji, njegovom karakteru, ponašanju, jer je prema mišljenju većeg djela tviteraša Kalinić podlegao stereotipima o Srbima plasiranim iz zapadnih medija, te da je na neki način ponizio svoj narod, ne samo u intervjuu, nego i tokom same rasprave.

Čitaj još:   Vic dana Vratio se muž s posla kad žena mu plače...

Bilo je i onih koji su mu jasno poručili da poslije ovoga ne treba više nikada da bude pozvan u reprezentaciju Srbije, te da “pređe u islam i da je postao Turčin”.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši