IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DUBROVNIK: Pronađena tri mrtva tijela, pomorac ubio ženu, punca i ranio punicu, izvršio samoubistvo (video i foto s lica mjesta)

Iz PU dubrovačko- neretvanske javljaju kako je utvrđen identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u ulici Prijeko, u samoj jezgri Dubrovnika.

DUBROVNIK: Hrvatska, Crna Hronika, Vijesti, utorak,29.01.2019…16: 59… DUBROVNIK: Pronađena tri mrtva tijela, pomorac ubio ženu, punca i ranio punicu, izvršio samoubistvo (video i foto s lica mjesta)

Pronađena su tri beživotna tijela u obiteljskom stanu na Prijekome u Dubrovniku, javlja jedan od portala iz Dubrovnika…

Dubrovačka je policija primila dojavu oko 06:50 sati kako se u stanu nalaze tri beživotna tijela, a neslužbeno se doznaje kako se sumnja na ubojstvo jer je jedna osoba, četvrta, ranjena i prevezena u bolnicu.

“Jutros, 29. januara, oko 07,00 sati, zaprimljena je dojava, u stanu u ulici Prijeko, na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba koja je prevezena u dubrovačku bolnicu. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Više informacija bit će poznato po završetku očevida,” napisali su iz policije.

Čitaj još:   SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZ DUBROVNIKA: Optužio Vučića za ubistvo Ivanovića, najavio kandidaturu za predsjednika SRBIJE... (foto)

Ranjena osoba je 74- godišnjakinja koja ima prostrjelnu ranu na nozi, a kako je potvrdio ravnatelj OB-a Dubrovnik Marijo Bekić, izvan je životne opasnosti.

Policija je na terenu, Županijsko Državno odvjetništvo vrši očevid. Navodno je riječ o obiteljskoj drami te su nastradale dvije muške jedna ženska osoba.

Izvir agencije

DUBROVNIK: DŽEPAROŠI su žene, prepoznaju se po ”modnom dodatku”….

DŽEPAROŠI su žene, najlakše ih je prepoznati po jednom neobičnom Read more

Komentariši