Vic Dana PRVI DANI Taze, udane plavuše…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Došla plavuša na rijeku i želi prijeći na drugu stranu, ali nema mosta, nema čamca i ne zna što da napravi… Ugleda na drugoj strani drugu plavušu i pita ju: ‘Kako da prijeđem na drugu stranu?’ Ova joj odgovori: ‘Pa ti već jesi na drugoj strani!'…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, utorak, 29.01.2019… 22: 59… Vic Dana PRVI DANI Taze, udane plavuše…

Vic Dana PRVI DANI Taze, udane plavuše…

Ponedjeljak: 
Evo završio se medeni mjesec i smjestili smo se u naš novi dom. Vrlo nam je zabavno kuhati za Šačira. Danas sam napravila predivan kolač a po ovom receptu: ”Umutite 12 jaja odvojeno.” No, kako nisam imala dovoljno posuda, morala sam posuditi nekoliko iz komšiluka da bih umutila sva ta jaja. Kolač je ispao super!!!

Čitaj još:   VELIKE PROMJENE OD 22. MAJA i 1. JUNA: Kada će u Srbiji moći da putuju i šta ih ČEKA NA GRANICAMA... (foto)

Utorak: 
Htjeli smo voćnu salatu za večeru. U receptu je pisalo: “Poslužite bez ičega”. To sam i uradila. Skinula sam svu odjeću sa sebe. Ali, Šačko je doveo nekog prijatelja na večeru. Nikada nisam vidjela tako začuđena lica kada sam im poslužila salatu.

Srijeda: 
Odlučila sam danas poslužiti rižu po receptu koji glasi ovako: “Potrebno je dobro pranje prije stavljanja riže u kipuću vodu”. Tako sam ugrijala vodu, okupala se, pa tek onda stavila rižu da se kuha. Nije mi bilo jasno zašto sve to kada riža nije imala ništa bolji okus…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši