IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISTERIJA NA KRUZERU: ENIS, iz Pljevlja navodno skočio sa broda, porodici dali ČUDNE INFORMACIJE! (video)

Potraga za Pljevljakom Enisom Mahićem (26) koji je skočio 24. januara sa kruzera “Mažesti of di siz” američke kompanije “Rojal karibian”, na kojem je bio zaposlen prekinuta je 28. januara…

BAHAMI: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti, četvrtak, 31.01.2019…06: 59… MISTERIJA NA KRUZERU: ENIS, iz Pljevlja navodno skočio sa broda, porodici dali ČUDNE INFORMACIJE! (video)

Komisija je ustanovila da nije moguće da neko bude živ u okeanu poslije toliko vremena.

Američki mediji pisali su da je potragu pokrenula obalska straža i da su aktivno tražili mladića, ali bezuspješno. Kako su javili, straža je dobila poziv od posade broda da je mladić skočio sa palube.

Kruzer je u trenutku nestanka Mahića bio na Bahamima, u glavnom gradu Nasau i otoku Koko Kej. Porodici je rečeno da je Mahić skočio svojom voljom, zbog čega policijska istraga nije ni sprovedena…

” Uglavnom su nam davali nejasne informacije. Stupili smo u kontakt sa kapetanom broda i njegovim kolegama. Svi uglavnom kažu da ništa nisu vidjeli, ni čuli. Tokom istrage nisu uzete izjave svejdoka. Oni su nam sami zaključili da je uradio svojom voljom i to je to što se tiče njih. Jedino ko može da pokrene i da preko crnogorske ambasade kontaktira tamošnje vlasti i organizuju makar još jednom potragu je Ministarstvo vanjskih poslova u Crnoj Gori”, kažu članovi porodice Mahić.

Čitaj još:   ŽANDARMERIJA I SPECIJALCI KREĆU NA GRANICU: Vučić, ide da zavodi red... (foto)

Oni su istakli da ne gube nadu i da će makar biti pronađeno tijelo.

“Nema nikakvog razloga da se Enis ubije. Na tom brodu je fino zarađivao i nije imao nikakvih problema”, navodi porodica.

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore u međuvremenu je saopštilo da je u slučaju stradalog mladića iz Pljevalja Enisa Mahića (26) koji je radio na kruzeru, Ambasada Crne Gore u Vašingtonu informisana da o okolnostima nije moguće ponoviti potragu.

iBalkan.net/CdM

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši