Dnevni horoskop za 2. februar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uspješan, Bik i Vaga nezadovoljni, Blizanci energični, Rak pun povjerenja, Lav u krizi, Djevica napeta, Škorpija zatvorena, Strijelcu potreban balans, dobar dan za Jarca, Vodolija mora da bude odlučnija, a Ribe inferiorne. Ovo je dnevni horoskop za 02. februar 2019. godine.

OVAN


Možete da očekujete povoljnu priliku za zaposlenje ukoliko ste u potrazi za poslom. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje jako povoljan dan za novo poznanstvo. Odgovara vam Blizanac. Odlično stanje sa zdravljem.

BIK


Radite svoj posao najbolje što možete i sigurni ste u svoje sposobnosti. Dobro ste organizovani i disciplinovani. Dan je povoljan za stabilizaciju odnosa sa partnerom. Možete da očekujete promjene. Potrebna vam je fizička aktivnost!


BLIZANCI


Preispitujete svoje planove koje ste pravili na ovom polju i polako uviđate u čemu ste griješili. Moguće je da ste duže vrijeme bili usmjereni samo na jednu osobu i da shvatate da je ta odluka bila pogrešna. Povedite računa o ishrani.


RAK


Možete imati neki konflikt u poslovnom okruženju danas. Generalno oko vas vlada atmosfera tenzije. Potreban vam je bolji pristup u komunikaciji prema osobi do koje vam je stalo. Poradite na tome da ojačate imunitet.

Čitaj još:   VATRENI HOROR: Gori kamion, zapaljeni dijelovi lete po cesti...

LAV


Ukoliko ste posvećeni svom poslu, možete da očekujete da će vam se to danas višestruko isplatiti i da ćete biti zadovoljni. Ostvarićete dobru komunikaciju sa simpatijom i stavićete joj do znanja da imate osjećanja. Zdravlje je dobro.


DJEVICA


Sačekajte da se neke stvari slegnu, nova dešavanja na poslovnom planu vas očekuju kasnije. Mirna situacija sa emotivnim partnerom vam odgovara. Sada svakako niste spremni za neke promjene. Povedite računa o stomaku.


VAGA


Još malo sačekajte sa potpisivanjem novog poslovnog ugovora. Današnji dan vam nije povoljan za velike promjene. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo danas nije baš dobra. Prolazan kašalj je moguć.


ŠKORPIJA


Ostvarićete značajno poboljšanje vezano za polje zarade. Možete da se nadate pozitivnim promjenama. Želite da budete u vezi sa osobom koja je prema vama pokazala iskrena osjećanja i namjere. Prija vam voće i povrće.

STRİJELAC


Moguće je da postoji neiskrenost koja vlada u vašem poslovnom okruženju i da vam to jako smeta. Možete da očekujete da ćete se sa voljenom osobom slagati jako lijepo. Pred vama je povoljan dan. Potrebno vam je više odmora.

Čitaj još:   TURSKA TUGUJE: GOLMAN RUŠTU KRITIČNO ZBOG NEODGOVORNE SUPRUGE...(foto)


JARAC


Ukoliko su vam potrebni novi saradnici, neko ko vam odgovara bi mogao da zakuca na vrata vaše firme. Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Povećajte unos magnezijuma.


VODOLIJA


Veoma ste uporni i želite da ostvarite poslovno unapređenje. Smatrate da zaslužujete nove pozicije. Dopada vam se osoba koja je stidljiva i potrebno joj je vremena da bi pokazala osjećanja. Problemi sa tahikardijom.


RIBE


Mogla bi da vam se ukaže prilika za promjenu posla ali je veliko pitanje da li ste vi sada spremni da je iskoristite. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da želi da bude sa vama u vezi. Razvijajte zdravije navike.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši