IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRUGA ŽRTVA PEDOFİLA IZ NOVOG PAZARA: DJEVOJČICU (10) POKUŠAO DA …

NOVI PAZAR – Tridesetšestogodišnji Elvedin Dupljak iz Novog Pazara, koji je uhapšen prije dva dana zbog dodirivanja djevojčice (9) u zgradi “Bor” u tom gradu, ranije istog dana pokušao je isto u novoj Lučnoj zgradi, saznaje indeksonline.rs

Kako saznaje portal od porodice druge žrtve zlostavljanja, on je vidjevši da djevojčica ulazi sama u ulaz zgrade, utrčao za njom, gdje je na silu pokušao da je svuče. Spretna djevojčica se tom prilikom izvukla iz ruku manijaka i pobjegla uz stepenice. U tom trenutku je majka djevojčice, koja je bila u obližnjoj prodavnici, ušla u ulaz zgrade a pedofil je u strahu pobjegao.

Nakon ovog stravičnog čina, Elvedin Dupljak (36) uputio se ka zgradi “Bor”, gdje je prema nezvaničnim informacijama, preko društvene mreže Instagram, na prevaru namamio djevojčicu (9). Tamo je pokušao da joj skine jaknu i pritom je uspio da je dodiruje po struku i drugim djelovima tijela. Djevojčica je uspjela nekako da pobjegne od napasnika i ispričala majci sve što joj se dogodilo.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: U stanu, pronađen mrtav muškarca, ZNA SE OD ČEGA JE STRADAO...

Novopazarac Elvedin Dupljak od ranije je poznat policiji po izvršenju brojnih krivičnih djela, a i ranije je privođen zbog pokušaja silovanja dece. Dupljak je bio u kućnom pritvoru a poslednja dva napada počinio je dok je koristio pravo na dvosatnu šetnju van kuće.
E.Ć.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši