IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO KAKO SU SAVLADALI POLUDJELOG CRNOGORCA NA BRODU: Iz čista mira, zgrabio nož i ISKASAPIO kolege mornare, na kopnu ga čeka brazilska policija (foto)

POLUDJELI Cetinjanin Danilo Adžić, prvo nožem je isekao trojicu pomoraca, takođe iz Crne Gore, trenutno se nalazi u vodama Dominikanske Republike.

DOMIKANA: Svijet, Crna Hronika,Putovanja, vijesti, subota, 02.02. 2019…19: 58… EVO KAKO SU SAVLADALI POLUDJELOG CRNOGORCA NA BRODU: Iz čista mira, zgrabio nož i ISKASAPIO kolege mornare, na kopnu ga čeka brazilska policija (foto)

DANILO Adžić je mornar na tom brodu za prevoz kontejnera, a incident se dogodio na pučini Atlantika…

U tom incidentu lakše su ranjeni A. D. i Đ. S., mehaničar i fiter na brodu, ali treći napadnuti, brodski kuhar iz Herceg Novog, povređen je tako ozbiljno da su ga hitno evakuisali.

Po njega je doletio helikopter s medicinskim timom koji ga je prevezao do najbliže bolnice. Ljekari su uspijeli da mu spasu život i više nije životno ugrožen.

Čitaj još:   Rudnik uglja Pljevlja obilježio 71 godinu rada... (foto, video)

Ostatak posade broda, među kojoj ima još crnogorskih pomoraca, uspio je da savlada napadača Adžića, koji je zatim izolovan i zatvoren.

Posada ga je vezala i smiješten je u brodsku kabinu gdje čeka da ga predaju brazilskoj policiji.

Ostaće u pritvoru narednih nekoliko dana, dok brod od 72.000 tona, pripada italijansko- švicarskoj kompaniji “Mediteran Shipping“, 4.februara da bi po rasporedu uplovi u Santos, a gdje će Adžić biti predat brazilskoj policiji, koja će protiv njega pokrenuti kriminalističku istragu…

Dvojica lakše ranjenih pomoraca su iz Kotora i Bara…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši