IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI HAOS: Ovo se NIKADA nije desilo,najgore tek dolazi (video)

DŽEHENEM DOLAZI, POSLIJE – 50 C, U AMERIKU STIŽE NAGLO OTOPLJENJE I NOVI HAOS, Temperatura skače za 80 STEPENI, ovo se NIKADA nije desilo! Najgore tek slijedi!!!

ČIKAGO: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 02.02. 2019… 09: 59… NOVI HAOS: Ovo se NIKADA nije desilo,najgore tek dolazi… NOVI HAOS: Ovo se NIKADA nije desilo,najgore tek dolazi (video)

Temperatura u Mineapolisu i državi Sjeverna Dakota konačno se popela iznad nule, nakon jakih minusa koji su pogodili sjeverozapad SAD…

Prognozirano je povećanje temperature i do 25 stepeni Celzijusovih…

Stručnjaci upozoravaju da bi naglo otopljenje moglo da dovede do pucanja cijevi, puteva i izlivanja rijeka.

Samo nekoliko dana nakon arktičkih hladnoća u SAD meteorolozi, a oni predviđaju da će to isto područje preći u drugo godišnje doba, a sve je sa temperaturama koje će se popeti za čak 80 stepeni C.

Čitaj još:   TRAGIČNO: POTRAGA ZAVRŠENA Za Beograđaninom, koji je nestao u Crnoj Gori- EVO kakav je ishod... (foto, video)

Velike promene temperatura

“Mislim da do sada nije bilo slučajeva ovoliko velike promjene temperatura tokom zime”, rekao je meteorolog Džef Masters.

“Proboji hladnoće koji su se zbivali u prošlosti nisu se ovako brzo raspršili, a sada nas ubrzo čekaju temperature koje će ličiti na proljećne.”

Veliko zahlađenje odnijelo je najmanje 18 života…

http://ibalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši