IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UBIJENI NIKOLA ĆUPIĆ: Cetinjanin likvidiran u eksploziji, družio se sa OPASNIM MOMCIMA…(foto, video)

STRAŠNO Cetinjanin Nikola Ćupić (35) preminuo je jutros u eksploziji u centru Podgorice…

PODGORICA: Crna Gora, Ctna Hronika, vijesti, ponedeljak, 04.02. 2019…00: 58… UBIJENI NIKOLA ĆUPIĆ: Cetinjanin likvidiran u eksploziji, družio se sa OPASNIM MOMCIMA…(foto, video)

Ćupić se, kako navode podgorički mediji družio sa brojnim bezbijednosno interesantnim licima sa Cetinja, a više puta je bio meta policije.

Učestvovao je u pucnjavi kada je zajedno sa Vasilijem Vujovićem navodno ispalio više hitaca u pravcu Filipa Ivanovića 2014. godine. Nešto kasnije bačena je bomba u dvorište kuće Andrije Ivanovića, brata Filipa Ivanovića, u cetinjskom naselju Bogdanov kraj. Za to krivično dijelo osumnjičen je upravo Ćupić, nakon što su forenzičari utvrdili prisustvo TNT čestica na njegovoj majici.

Policija je od njega ranije u kontroli u Donjoj Gorici zaplenila pištolj zbog čega je ODT teretio Cetinjanina.

Međutim, izvor blizak Ćupiću tvrdi nije bavio organizovanim kriminalom, ali da je u poslednje vrijeme “ušao u velike pare”. Iz Uprave policije za sada nisu kazali da li se radi o osobi bliskoj bilo kom kriminalnom klanu.

Čitaj još:   MILO Đukanović priređuje prijem povodom Dana državnosti na CETINJU... (foto)

“Službenici Uprave policije– Centra bezbkednosti Podgorica intenzivno rade na rasvetljavanju događaja u kojem je od posledica eksplozije preminuo N.Ć. (34) iz Cetinja. Lice mijesta je blokirano. Vrši se uviđaj. Preduzimaju se policijsko – tužilačke mjere i radnje na rasvetljavanju okolnosti događaja”.

Ćupić je bio u vozilu “tojota”, cetinjskih registarskih oznaka (CT-AP280), koja je eksplodirala u ulici Novaka Miloševa u blizini Muzičke škole.

Sumnja se da je u automobil postavljena bomba od čije je siline detonacije vozač ispao kroz prozor.

Ćupić je nekoliko minuta ležao na ulici i tražio pomoć okupljenih. Nekoliko ljudi krenulo je da pomogne muškarcu, ali su odustali kada su čuli pucanje, kako svijedoče, metaka iz zapaljenog vozila…

izvor agencije


ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši