Regija

JELENA U STRAHU: TREBA, joj radikalan POTEZ sprečiće Vranješa da joj NAUDI…

Jelena Karleuša strahuje od fudbalera Ognjena Vranješa i plaši se šta bi mogao još da joj uradi nakon što je plasirao fotografije na kojima navodno pop diva, pa je riješila da po povratku u Srbiju angažuje svoje privatno obezbjeđenje…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 07.02. 2019…08: 58…  JELENA U STRAHU: TREBA, joj radikalan POTEZ sprečiće Vranješa da joj NAUDI…

Izvor blizak pjevačici tvrdi da JK nije prijatno da izlazi sama iz kuće i vodi djecu u školu, jer se plaši za svoju bezbjednost.

– Kada je Duško bio u Beogradu, bilo joj je mnogo lakše jer je on vozi Niku i Atinu u školu. Nakon skandala, Jelena je ranije odvela ćerke iz škole, pa su otputovale u Kinu, a nakon toga su se uputile u Dubai.

Ona se plaši da će po povratku u Beograd imati ozbiljne probleme zbog seks – skandala, a kako svakog jutra upravo ona vodi ćerke u školu, riješila je da angažuje obezbjeđenje, koje će 24 sata biti zaduženo za njihovu bezbjednost – otkriva izovr za medije:

– Ona strahuje da bi Ognjen u nekom trenutku, sada kada zna da Duško nije tu, mogao da se pojavi ispred njene kuće, s obzirom na to da zna gdje živi, pa upravo zbog toga ona strahuje za svoju bezbednost.

A kako Vranješ ima veliki broj fanova na društvenim mrežama koji su ga podržali u cijeloj aferi sa Jelenom, ona dodatno opravdano strahuje da bi angažuje momke koji će je čuvati – kaže izvor, koji tvrdi da se Jelenin suprug, Duško Tošić složio sa njenom idejom da angažuje obezbjeđenje.

– On ne želi da dođe do neke neprijatne situacije, posebno ne bi volio da se nešto desi njegovim kćerkama – rekao je izvor za medije.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

23 minute ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

50 minuta ago

RAZA SE NAŠLA NA METI DŽEPAROŠA: VIKALE SMO USRED BAŠČARŠIJE… (foto)

Spisateljica i influenserica Razija Čolaković bila je meta džeparoša dok je pozirala za fotografije na…

4 sata ago

ŠOKANTNA IZJAVA MILORADA DODIKA: “RS JE SPREMNA ISPLATITI FBIH  2 MILIJARDE I DATI POTOČARE DA SE RAZIĐEMO”… (foto, video)

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik rekao je da se politički procesi ne mogu modelirati…

4 sata ago

Elmedin Dino KONAKOVIĆ, poručio Aleksandru VUČIĆU: “Zaslužujete prezir, idemo u reviziju presude i naplatu ratne odštete” (foto, video)

“Pošto je Vučić ovakav mi ćemo na sve druge načine i dalje tražiti nadoknadu ratne…

5 sati ago

SREBRENICA- Šta donosi 2. maj; ALIJA Tabaković: Nema drame, ima doza straha kod Bošnjaka, ne podržavaju svi Srbi MILORADA Dodika… (foto, video)

U Srebrenici bi se, barem prema najavama predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, u…

5 sati ago

This website uses cookies.