IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan umoran, Bik nervozan, Blizanci euforični, Rak malaksao, težak dan za Lava, Djevici Jarac najbliži, Vaga traži razumjevanje, dobar period za Škorpiju, stres za Strijelca, Vodolija ne miruje, a Ribe odlično. Ovo je dnevni horoskop za 09. februar 2019. godine.

OVAN


Moguće je da ste pokazali da ste sposobni da napredujete i da će vam nadređeni povjeriti neke veće odgovornosti. Ukoliko budete bili pretjerano ljubomorni, mogli biste da otjerate voljenu osobu od sebe. Osjetljiva koža.


BIK


Dolazite do prilike da napredujete i da ostvarite bolju poslovnu poziciju a uskoro vas očekuje i prilika za bolju zaradu. Sve dok ste spremni da se borite za ljubav sa voljenom osobom, veza će trajati. Podložni ste upalnim stanjima.

BLIZANCI


Dolaze vam neke neočekivane promjene koje bi mogle da vam uzdrmaju tlo pod nogama na ovom polju. Moguće je da ste razočarani u svog partnera i da sada vidite njegovu stranu ličnosti koju pre niste. Čuvajte svoju jetru.


RAK


Imaćete sreće i ostvariti poboljšanje na polju finansija. Moguće je da ćete preko neke ženske osobe dobiti lijepe vijesti. Očekuje vas susret sa osobom do koje vam je stalo. Današnji dan je povoljan za ljubav. Zdravlje je dobro.


LAV


Pred vama su promjene na poslovnom polju. Moguće je da vam nove okolnosti ulivaju osjećaj sigurnosti. Dosadile su vam česte svađe i imate utisak da je došlo vrijeme da polako svako krene na svoju stranu. Migrena vas muči.

Čitaj još:   Crna Gora, odoljeva korona virusu: Pregled broja oboljelih u regionu,... (foto)


DJEVICA


Pred vama je jako povoljan dan za nova dešavanja kao i za promjene na polju posla. Imaćete neke dobre vijesti. Ukazaće vam se šansa da ostvarite zanimljivo poznanstvo sa osobom u koju se zaljubljujete. Podložni ste prehladi.

VAGA


Veoma ste uporni u svojim pokušajima da ostvarite poslovni napredak i nećete da odustanete iako ne ide sve po planu. Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku. Osjetljiva pluća.


ŠKORPIJA


Očekuju vas pozitivni preokreti na poslovnom planu. Ako se bavite ekonomskim poslovima možete da očekujete dobre promjene. Posvetite se voljenoj osobi i uživaćete u lijepim zajedničkim trenucima. Krvni pritisak vam varira.


STRİJELAC


Ukoliko se bavite privatnim poslom neće vam biti lako da ostvarite stabilizaciju jer je današnji dan za vas veoma promjenljiv.Možete da očekujete značajna dešavanja sa simpatijom. Odličan je dan. Prijala bi vam veća aktivnost.


JARAC


Ako se bavite prodajom nekretnina možete da očekujete pozitivnu situaciju tokom današnjeg dana. Vidi se dobra zarada. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom uspjeti da ostvarite stabilno stanje. Pazite na ishranu.

VODOLIJA


Očekuje vas povoljna atmosfera sa saradnicima. Zajedno ćete uspjeti da nađete rješenje za većinu poslovnih problema. Osoba rođena u znaku Djevice može pokazati veoma jako interesovanje ka vama. Sinusi su vam malo osjetljivi.

Čitaj još:   DALAN KAČAR: “ĆUTAO I GLEDAO U POD, BIO JE ČUDAN, NIKADA GA NISU VIDJELIO NASMIJANOG..."


RIBE


Pred vama je veoma povoljan dan tokom kojeg vas očekuje prilika da ostvarite značajno poboljšanje zarade. Ako ste slobodni, današnji dan vam je veoma povoljan za početak nove emotivne veze. Zdravlje je solidno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši