MILE O ZVIŽDUCIMA U SARAJEVU: Čuo sam aplauz “kosovskoj delegaciji” i zvižduke Srbiji (video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Milorad Dodik bio u Beču da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u Sarajevu…

BEČ- SARAJEVO: BiH, Vijesti, utorak, 13.01.2019… 09: 51… MILE O ZVIŽDUCIMA U SARAJEVU: Čuo sam aplauz “kosovskoj delegaciji” i zvižduke Srbiji (video)

MILE Dodik nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za po njemu nezadovoljstvo i zviždanje tokom obraćanja…

MILE je bobio i vidio mnogo aplauza i mnogo zviždanja. Јa sam primijetio aplauz upućen “kosovskoj delegaciji” i zvižduk upućen Srbiji” rekao je Dodik.

DODIK je POTOM rekao da je EЈOF zajednička manifestacija i izrazio želju da Festival protekne u najboljoj atmosferi.

Podsjećamo, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je Sarajevo na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala, još jednom pokazalo da je tijesno, ali i nesposobno da prihvati ispruženu ruku i shvati da postoje događaji kada ne treba da pokazuju lošu stranu svog lica.

Čitaj još:   NEVJEROVATNO: MOMAK skočio u Drinu da izbjegne...

Premijer Srpske Radovan Višković izjavio je da je suvišno komentarisati bilo koje ponašanje na stadionu “Asim Ferhatović Hase”, jer, kako je i sam ocijenio, gdje prestaje razum počinje BiH.

iBalkan.net/ Atvbl.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši