IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE O ZVIŽDUCIMA U SARAJEVU: Čuo sam aplauz “kosovskoj delegaciji” i zvižduke Srbiji (video)

Milorad Dodik bio u Beču da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u Sarajevu…

BEČ- SARAJEVO: BiH, Vijesti, utorak, 13.01.2019… 09: 51… MILE O ZVIŽDUCIMA U SARAJEVU: Čuo sam aplauz “kosovskoj delegaciji” i zvižduke Srbiji (video)

MILE Dodik nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za po njemu nezadovoljstvo i zviždanje tokom obraćanja…

MILE je bobio i vidio mnogo aplauza i mnogo zviždanja. Јa sam primijetio aplauz upućen “kosovskoj delegaciji” i zvižduk upućen Srbiji” rekao je Dodik.

DODIK je POTOM rekao da je EЈOF zajednička manifestacija i izrazio želju da Festival protekne u najboljoj atmosferi.

Podsjećamo, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je Sarajevo na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala, još jednom pokazalo da je tijesno, ali i nesposobno da prihvati ispruženu ruku i shvati da postoje događaji kada ne treba da pokazuju lošu stranu svog lica.

Čitaj još:   NAKON ŠTO JE LJUBAVNICA ISPREBIJALA EDISA, OGLASILA SE SUPRUGA ZILHA!

Premijer Srpske Radovan Višković izjavio je da je suvišno komentarisati bilo koje ponašanje na stadionu “Asim Ferhatović Hase”, jer, kako je i sam ocijenio, gdje prestaje razum počinje BiH.

iBalkan.net/ Atvbl.com

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

Komentariši