IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan ima saradnju sa vatrenim i vazdušnim znakovima, Bik ima ljubav sa Vagom, Blizancima dobar dan za poznastvo, Rak pun povjerenja, Lava čeka iznenađenje, Djevica čuva leđa, Vodolija emotivno rastrojen i Ribe miješaju ljubav i poslove. Ovo je dnevni horoskop za 14. februar 2019. godine.

Ovan 21.3.- 20.4.

Zbog skorašnjeg uspjeha koji ste postigli osjećate se pod pritiskom jer želite da nastavite tim putem. Možda ćete morati da doneste neke odluke koje nisu vezane za vaš posao ili porodicu. Imate dosta interesovanja, pa vam je zbog toga teško da donesete odluku. Pokušajte da ne razmišiljate o njima danas. Za par dana jasnije ćete videti opcije koje su pred vama.

Bik 21.4.-21.5.

Pismo ili poziv od poznanika ili rođaka možda će rezultovati neočekivanom posjetom. Možda ste u nedoumici oko toga šta treba da radite povodom toga. Možda vam je raspored pretrpan sa drugim obavezama. Ne morate da donesete odluku danas, razmislite par dana o opcijama koje su pred vama.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Možda ste malo u nedoumici oko planove koje ste napravili za putovanje. Možda imate više opcija i sve su vam jednako privlačne. Vjerovatno nisu sve izvodljive. Možda ćete morati da odlučite i šta dalje sa vašim obrazovanjem. Vjerovatno ćete morati da donesete odluku ali danas nije pravi dan za to. Razmislite o svojim opcijama u danima koji dolaze.

Rak 22.6. – 22.7.

Nova zarada ili investicione mogućnosti danas će vas dovesti u dilemu. Postoji niz rješenja, ali ovo nije pravo vrijeme da se donesu važne odluke. Sve možda izgleda jednako atraktivno. Profesionalni savjet bi mogao pomoći, ali čak i tada, ne morate da donesete odluku odmah. Sačekajte nekoliko dana.

Lav 23.7.- 22.8.

Čini vam se da vam se život nalazi na raskršću. Različite mogućnosti su pred vama. Jedino što sa sigurnošću možete da kažete je da su promjene neminovne. Srešćete se sa izborom ali danas nije dan da razmišljate o njima. Ostavite sve za sutra, bićete više fokusirani i manje sumnjičavi do tada.

Čitaj još:   Desetine oboljelih u Crnoj Gori: Crijevna infekcija, pogađa sve redom, djecu pa i dalje... (foto)

Djevica 23.8. – 22.9.

Odnos drugih prema vama se možda mijenja. Možda nećete biti sigurni šta to znači. Činjenica je da se mijenjate, a nekim od vaših prijatelja se dopada to što vide, dok se drugima to neće svidjeti. To je nešto što ne možete da sprečite. Možda će vam biti teško u početku, ali izdržite i prijatelji će vas podržati.

Vaga 23.9. – 22.10.

Prilike koje su vam se ukazale na profesionalnom i privatnom planu su vas možda malo zbunile. Možda ste se sreli sa izborom, ali sada baš i niste sigurni kojim pravcem želite da krenete. Ne žurite. Ne morate sve da riješite danas. Sačekajte par dana, razmislite o opcijama koje vam se pružaju i onda odlučite.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete se možda suočiti sa izborom. Možda ste mislili da uradite nešto povodom vaše karijere, ali ste zbunjeni opcijama koje su vam se ukazale. Možda se borite sa nekoliko opcija. Savjet koji ćete možda dobiti od porodice vam neće baš pomoći u ovom trenutku. Sačekajte nekoliko dana prije nego što donesete konačnu odluku.

Strijelac 21.11.- 21.12.

Problem sa kojim ste se možda suočili će biti malo zbunjujući za vas. Istraživanje koje ste obavili na tu temu će možda biti kontradiktorno. Možda ćete čuti i neke priče koje vam neće biti baš jasne. Danas nije dan kada treba vjerovati svemu što pročitate ili čujete. Poslije ćete se bolje osjećati pa zato sačekajte par dana sa donošenjem bilo kakvih zaključaka.

Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete možda razmišljati o problemima vezanim za novac. To ne mora nužno da znači da ste u novčanom problemu. Vjerovatno ste zabrinuti opcijam koje su vam se ukazale, a tiču se vaše finansijske budućnosti. Ne morate da donesete odluku danas. Najbolje je da sačekate par dana kada ćete biti više fokusirani na problem pred vama.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine...

Vodolija 20.1.- 19.2.

Možda se danas malo neodlučni po pitanju veze koju ste skoro formirali. Možda je u pitanju neka romantična veza ili neko poslovno partnerstvo. Niste baš sigurni u kom pravcu želite da se ta veza razvija. Danas nije dan kada bi trebalo da razmišljate o tome. Sačekajte par dana da upoznate tu osobu i odluku ćete lakše donijeti.

Ribe 20.2.- 20.3.

Možda se danas osjećate malo tmurno, vjerovatno ste pod stresom i treba vam odmor. Zabrinutost vezana za posao je takođe možda zbunjujuća. Možda imate previše obaveza i ne znate odakle da krenete. Možda je najbolje ako danas ne započinjete ništa. Možda vam treba dan odmora i sutra ćete biti opet kao novi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši