IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan zna gdje je novac, Bik želi još novca, Blizanci mnogo rade, Raka čeka unapređenje, Lav dostojanstvena, Djevica slaba, Vaga traži pravnu pomoć, Škorpija sposobna za sve, Strijelac pun samopouzdanja, Jarac ima sustret, Vodolija težak dan i Ribe  dobru saradnju. Ovo je dnevni horoskop za 15. februar 2019. godine.

Ovan 21.3.- 20.4.

Kod provjerenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija. Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vrijeme je za to, i za smirivanje napetosti.

Bik 21.4.-21.5.

Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspješnoj lestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude. Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i vidjećete da će sigurno sve biti kako treba.

Blizanci 22.5.- 21.6.

U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vrijeme, ali to je sada nemoguće. Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.

Rak 22.6. – 22.7.

Izvjesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu – pokazaće se kao isplativa. Partneru ukažite više razumjevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara. Danas izađite, prijaće vam dan napolju.

Lav 23.7.- 22.8.

Nijedna sitnica ne može da Vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno. Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se, izbacite gluposti iz glave, ima ljepših stvari o kojima treba da mislite.

Čitaj još:   Divan jesenji dan, Sarajevo prepuno turista...

Djevica 23.8. – 22.9.

Nudite odlične solucije, ali izvjesni kolega unosi nervozu i osporava Vas. Pokažite razumjevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno. Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Danas bi mogao da bude dobar dan da sve nesuglasice koje imate sa partnerom riješite.

Vaga 23.9. – 22.10.

Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od Vas, ali postupate u skladu sa principima. Distancirajte se od osobe koja se poigrava Vašim osjećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba vjerovati.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Bitno je da održite status koji imate u kolektivu, borite se marljivim radom i zalaganjem! Niste zadovoljnim postignutim, ali ni Vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak. Uplašeni ste i brinete, imate osjećaj da Vas partner zapostavlja. Ako je tako, onda sjedite i otvoreno recite partneru šta se vrzma po vašoj glavi, nema šta da izgubite.

Strijelac 21.11.- 21.12.

Nepovjerljivi ste i najviše vjerujete svom viđenju situacije na radnom mjestu. Ali, umorni ste i nedostaje Vam energije da doprinesete zacrtanim idejama. U nedoumici ste vezano za osobu koja Vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera. Pazite, partner bi mogao da postane sumnjičav.

Jarac 22.12.- 19.1.

Budite oprezniji u svojim izjavama, birajte riječi. Na radnom mjestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni. Otvorite četvoro očiju i pratite šta se dešava. Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Nemojte da pretjerujete, ne budite vladar u vezi, već partner!

Čitaj još:   PADAĆE U BOSNI I U HERCEGOVINI…: Kad se vrijeme mijenja...

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu – svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa. Osoba koju volite Vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju, i naravno da prođete test sa najboljim ocjenama.

Ribe 20.2.- 20.3.

Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite provjerenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom. Neko Vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da Vas maksimalno podrži. Zapamtite to, i kada partneru bude trebala podrška pružite je!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši