IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Adem Ljajić, pogodio, onda bio nesmotren i propušta derbi s Fenerom (video)

Malatija se dobro držala s igračem manje, Ljajić dao gol, pa napravio glupost zbog koje propušta derbi s Fenerbahčeom 1:2 (0:0)…

ISTANBUL:Regija, Sport, Fudbal, 16.02. 2019…00: 38…  Adem Ljajić, pogodio, bio nesmotren i propušta derbi s Fenerom (video)

BILA JE TO Odlična utakmica Adema Ljajića za Bešiktaš, gol za pobjedu, ali i glupost zbog koje se odmah uhvatio za glavu.

Bešiktaš je slavio na gostovanju na jugu Turske u sunčanoj Malatiji s 1:2 (0:0), ali internacionalac iz Pazara je poslije datog gola šutnuo korner zastavicu i tako dobio žuti karton…

Ovo znači da neće moći da igra protiv Fenerbahčea u sledećoj utakmici turskog šampionata. Nije mu to bilo potrebno, ali očigledno nije mogao da se iskontroliše zbog velike sreće.

OVAJ MOMENAT Veoma bitan detalj sa ovog duela bio je crveni karton za Malatiju u 39. minutu.

Sudija Džunejt Čakir je prvo pokazao Bujuku žuti karton poslije starta nad Lensom. Potom je gledao VAR i po tome zaključio da je to bio start za crveni karton. J

este bilo s leđa, jeste bio start kojim može da povredi protivnika, a da li je za direktan crveni… Pa, po onoj čuvenoj – procijenite sami.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: Ministarko Injac PODNESITE OSTAVKU

Kad je već bilo tako Bešiktaš je u najavi imao cijelo poluvreme da situaciju pretvori u svoju korist. I dijelovalo je da je na dobrom putu.

U 49. minutu Gonul je proigrao Hačinsona kome je preostalo samo da ubaci loptu u gol iz peterca. Bio je Atiba tamo gde treba.

I kada je delovalo da će Malatija teško nešto da uradi sa igračem manje, domaćin je došao do izjednačenja.

Vrlo su to lukavo odradili domaći, lopta je posle fantastične asistencije stigla do Šišmanoglua koji je iskoristio šansu i doneo rezultat 1:1 na semafor.

Na kraju je sve riješio Adem Ljajić vrlo lijepim golom kada je sa dosta osjećaja ubacio loptu u mrežu Malatije za 2:1.

Samo još da je promašio zastavicu… Kakogod, odlična utakmica za njega sveukupno, mogao je možda do još nekog gola, ali i ovaj je bio dovoljan da Bešiktašu donese tri boda.

Crno-beli iz Istanbula sada imaju 39 bodova koliko i Galatasaraj, ali i utakmicu više.

TURSKA 1 – 22. KOLO

Petak

Malatija – Bešiktaš 1:2 (0:0)
/Šišmanoglu 65 – Hačinson 49, Ljajić 70/Subota…

Čitaj još:   MALI DERBI NA BOSFORU: Nova žrtva je Bešiktaš, Kasimpaša slavila sa 4: 1… (VIDEO)

http://ibalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši