Dnevni horoskop za 17. februar 2019. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Iskušenje za Ovna, emotivan Bik, Blizanci sarađuju s Jarcem, Rak uživa u ljubavi, Lav ambiciozan, Djevica u poslu, povoljan dan za Vagu, Škorpija se predaje strastima, Strijelac uživa u hedonizmu, Vodolija poštovana, a Ribama treba opuštanje. Ovo je dnevni horoskop za 17.februar 2019. godine.

Ovan 21.3.- 20.4.

Danas dobro obratite pažnju na sve informacije do kojih dođete i ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Postoje velike šanse da uvećate svoje prihode ako pažljivo budete osluškivali okolinu i prepoznali pravu priliku. Mnoge osobe sa kojima danas budete u kontaktu biće oduševljene vašom ličnošću, toplinom i brigom za druge. Lako ćete pridobiti nečiju naklonost.

Bik 21.4.-21.5.

Vrijeme provedeno sa voljenom osobom je ono što će vam danas svakako uljepšati dan. Takođe, budite spremni da se posvetite i vašim prijateljima, naročito onima koje ste od nedavno stekli. Pa ipak, najbolje bi bilo da druženje organizujete u vašem domu. Uz kvalitetan razgovor, zanimljive ljude, dobru muziku i hranu, dobar provod je neizostavan!

Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Vjerovatno ćete otkriti da posjedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvjestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni kada je riječ o partnerskim odnosima. Uživaćete u jednom novom poznanstvu.

Rak 22.6. – 22.7.

Danas ništa ne radite polovično, ni kada je u pitanju vaš privatni, a ni poslovni život. Iako smatrate da možda nećete izdržati ovaj tempo, kraj dana donosi zasluženo priznanje. Potrudite se da ne učestvujete u jednom razgovoru u koji ćete biti uvučeni silom prilika, jer bi neko mogao pokušati da vas iskoristi za neke svoje ciljeve. Distancirajte se na vrijeme.

Čitaj još:   HABIB šampion UFC igra i košarku: LOPTA MOŽE DA PROĐE, IGRAČ NIKAKO... VIDEO

Lav 23.7.- 22.8.

Imate potrebu da izađete iz okvira vaše svakodnevne rutine i učinite nešto neobično, pomalo luckasto i uzbudljivo. Ako imate društvo koje je spremno da vas u tome prati, tim bolje. U vašem mjestu stanovanja sigurno postoje lokacije koje još uvijek niste otkrili, pa ne bi bilo loše da na ovaj način zadovoljite svoj avanturistički duh.

Djevica 23.8. – 22.9.

Vi ste neko ko posjeduje mnogobrojne talente, a dans biste jedan mogli da poprilično unovčite. Naravno, potrebno je još dosta truda i vremena, ali svi kreativni projekti koje danas započnete, pored zadovoljstva koje sa sobom donose, obezbjediće i finansijsku satisfakciju. Takođe, danas nađite vremena za jednog člana porodice. Potrudite se da pažljivo saslušate sve što ima da vam saopšti.

Vaga 23.9. – 22.10.

Vaš fizički izgled je danas vaš najveći adut. Zadovoljni ste u sopstvenoj koži i vaše samopouzdanje povodom toga neće ostati neprimjećeno. Ukoliko ste raspoloženi za romantiku i flert, imaćete prilično uspjeha kod suprotnog pola. Ne dozvolite da vam išta pokvari raspoloženje – ovo je vaš dan!

Škorpija 23.10.- 22.11.

Pred vama je jedan izuzetno povoljan dan, pogotovo za stvari koje se odnose na ljubav i romantiku. Osjećaćete naročitu bliskost sa izabranikom svog srca, ali takođe i sa vašim prijateljima i poznanicima. Danas su vam naglašene i pregovaračke sposobnosti, kao i vještine upravljanja novcem. Ako se odlučite za kupovinu nečega što odavno želite, uspjećete da prođete izuzetno povoljno.

Čitaj još:   NJEMAČKO- TURSKA BANDA: Obučeni u policijske uniforme, ukrali više od 3 milijuna eura... (foto)

Strijelac 21.11.- 21.12.

Pokušajte da nađete vremena za odmor ili bar kraći predah kada je vaš posao u pitanju. Ne morate baš sve obaveze da završite u jednom danu. Neke pripreme vam oduzimaju prilično vremena, ali neka vam one budu prioritet i ono u šta ćete uložiti najviše energije. Naravno, potrudite se da ne zapostavite vaš društveni život. Ali posvetite mu se nakon poslovnih obaveza.

Jarac 22.12.- 19.1.

Dan prolazi u znaku dobitaka i to najverovatnije onih koje već odavno priželjkujete. Finansijska situacija se takođe popravlja, pa biste mogli da sebi priuštite odlazak u šoping. Neočekivani priliv novca najvjerovatnije dolazi od osoba na koje ste najmanje računali. Potrudite se da nađete način da im se adekvatno zahvalite. Obratite pažnju na krvni pritisak i generalno, kardiovaskularni sistem.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Obratite pažnju na male detalje, pogotovo one u vezi vašeg izgleda i životnog prostora. Moguće je da ćete biti u situaciji u kojoj je potrebno da ostavite što bolji utisak, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom okruženju. Ako budete dali sve od sebe i što je najbitnije ponašali se spontano i prirodno, mogući su pomaci u karijeri i nova, kvalitetna poznanstva.

Ribe 20.2.- 20.3.

Imate potrebu da u vaš život uvedete promjene, ali još uvijek ne znate šta su vam prioriteti. Poslušajte jedan unutrašnji glas ili savjet osobe koja vas dobro poznaje i nećete pogrešiti. Ukoliko ste raspoloženi za avanturu ili kraća putovanja, dobro se organizujte i isplanirajte sve troškove. Moguće je da ćete postupati prilično neracionalno, a posljedice osjetiti tek kasnije.

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *