UŽAS U BUSU, MANIJAK NAPAO STUDENTKINJU, PUTNICI JE JEDVA SPASILI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kidisao je kao bijesan i urlao: Društvo je krivo što sam ovakav, želim da se opustim pored tebe, NE MOGU DA IZDRŽIM! (foto)

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti 15.02. 2019…23: 58… UŽAS U BUSU, MANIJAK NAPAO STUDENTKINJU, PUTNICI JE JEDVA SPASILI…

Studentkinja jedva je spašena od pomahnitalog seksualnog manijaka, koji ju je napao u punom autobusu na liniji 860, od Savskog trga do njenog grada. Ona se poslIJe napada nalazi u teškom psihičkom stanju, a najviše strahuje što napasnik još nije uhvaćen!!! 

Djevojka, čije je ime poznato redakciji, ispričala je za medije detalje ovog incidenta zbog kojeg je cio današnji dan provela na tabletama za smirenje: 

Čitaj još:   SARAJEVO: Sedmi dan bez smrtnih slučajeva u FBiH... (foto)

– Sinoć oko 22 časa dečko me je ispratio do autobusa, i nisam mogla ni da naslutim šta će mi se poslije desiti. Napao me je seksualni manijak, i to pred svim ostalim putnicima.

Kao bijesan je krenuo na mene! Urlao je da želi da bude sa mnom, da ne može da izdrži i da je bolestan. Ljudi su skočili da me brane, ali nisu mogli da ga odvoje od mene.

Vikao je: “Društvo je krivo što sam ovakav! Želim da se opustim pored tebe!”, priča nesrećna djevojka…

Ona kaže da ju je na kraju spasio neki mladić, koji je uspio da je odvoji od manijaka, ali je napasnik poslije incidenta pobjegao iz vozila. 

Čitaj još:   "PROSTITUTKO PRLJAVA..." Ana Korać, čim je izašla iz Zadruge, dobila BRUTALNU PORUKU... (foto)

– Sinoć i danas sam veći deo vremena provela u policiji, morala sam da dajem izjave.

Pod velikim sam stresom i cio dan pijem bromazepame, a što je najgore, napasnika još nisu uhvatili.

Ne mogu da verujem da se sve to desilo u autobusu punom ljudi, kaže ova studentkinja, koja se nada da će prestupnik biti što pre pronađen…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *