IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVI BILANS: Saobraćajka na granici Hrvatske i Srbije smrtno stradala jedna osoba, 7 teško ozlijeđenih…

Hrvatska je policije jutros izvijestila o detaljima teške nesreće koja se jučer popodne oko 17 sati dogodila kod Bajakova

ZAGREB :Hrvatska. Crna Hronika, Vijesti18.02. 2019…08: 18… KRVAVI BILANS: Saobraćajka na granici Hrvatske i Srbije smrtno stradala jedna osoba, 7 teško ozlijeđenih…

Do nesreće je došlo kada je 49-godišnji državljanin Rumunjske, upravljajući osobnim automobilom „Passat“, rumunjskih registarskih oznaka, krećući se auto-cestom iz smjera graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Županje, prilikom prestrojavanja u prometnu traku udario u osobno vozilo.

Policija navodi kako se nije uvjerio da prestrojavanje može izvesti bez ugrožavanja ostalih sudionika u prometu te je došlo do udara kombi vozila u osobno vozilo.

Od posljedica prometne nesreće 49-godišnji vozač osobnog vozila smrtno je stradao, dok su putnici u osobnom vozilu također ozlijeđeni; (jedan lakše i jedan teže). U kombi vozilu talijanskih registarskih oznaka u kojem se nalazilo se pet državljana Srbije jedna osoba je teže ozlijeđena, dok su ostali putnici lakše ozlijeđeni.

Čitaj još:   Crna Gora slavi  Dan državnosti– 13. jul... (foto, video)

Ozlijeđene osobe su prevezene u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje im je ukazana liječnička pomoć, javljaju hrvatski mediji.

izvot agencije

Komentariši