Šabana Šaulića u bolnici dočekala medicinska sestra s naših prostora: ”Ljudi…”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Ljudi, ovo je najveća zvijezda u Srbiji, na Balkanu!”, prve su riječi medicinske sestre porijeklom sa ovih prostora, koja je hospitalizovala Šabana Šaulića nakon što je doživio stravičnu nesreću u Njemačkoj.

Nakon što je poslije nesreće Šaban prevezen u bolnicu, u ekipi koja ga je dočekala nalazila se i medicinska sestra porijeklom sa Balkana. Čim je vidjela poznatog pjevača ona ga je odmah prepoznala i svojim kolegama saopštila o kome se radi, međutim i pored napora njemačkih ljekara pjevačevo srce nije izdržalo, piše Kurir.

Podsjećamo, do stravične nesreće u blizini grada Bilefelda u kojoj je “kralj narodne muzike” izgubio život došlo je nakon što je “seat” u kom se nalazio pjevač počeo da usporava zbog gužve, usljed čega je na njega od pozadi naletjela “mazda” kojom je, po svemu sudeći, upravljao pijani vozač bez dozvole.

Njemačka policija je u nedjelju tokom dana dostavila srpskim zvaničnicima neke od detalja nesreće. Automobil “seat ibica” u kom na mjestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gdje je pjevač sjedio.

Čitaj još:   PRVA IZJAVA TURČINA KOJI JE USMRTIO ŠABANA ŠAULIĆA: Evo šta je rekao o STRAVIČNOJ NESREĆI koja je zavila Balkan u CRNO! Njegov ADVOKAT dao je ŠOK izjavu...

Ta strana vozila pretrpjela je najviše štete, a automobili, vjerovatno nošeni inercijom, potom su skliznuli sa kolovoza i udarili u bankinu koja se nalazi pored puta. Od siline udarca vozila su pretrpjela izuzetno veliku štetu.

Zadnji dio “seata” je potpuno uguran u unutrašnjost automobila, dok je prednji dio “mazde” gotovo skroz odvaljen.

Hitne službe su ubrzo stigle na mjesto nesreće i počele sa zbrinjavanjem povrijeđenih, međutim Šabanu, nažalost, nije bilo pomoći. Iako su ga odmah prevezli u bolnicu i krenuli sa reanimacijom, povredama je podlegao u bolničkoj postelji.

– Jutros oko sedam pozvani smo na dio autoputa A2 prema Dortmundu – izjavio je predstavnik spasilačkih ekipa za tamošnje medije.

Prema riječima pripadnika hitnih službi, neki od povrijeđenih su bili zarobljeni u vozilima. Vatrogasci i spasioci su izvukli sve povrijeđene iz i prebacili ih u kola hitne pomoći, gdje su im pomoć ukazali ljekari i ostalo medicinsko osoblje.

Čitaj još:   Sarajevo: Dodjela nagrada za najmenadžere i ličnosti...

Sva četiri povređena su odvezena u bolnice, dvije osobe su smještene u Bilefeldu, tri osobe su zadobile višestruke povrede, dok je vozač “mazde” koji je izazvao nesreću lakše povrijeđen.

Stravična nesreća u kojoj je stradao pjevač odnijela je još jednu žrtvu budući da je i muzičar koji je upravljao “seatom” u kome se Šaban nalazio preminuo.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši