IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Strijelac nervozni, Bik zadovoljan, idealan dan za Blizance, Raku treba opuštanje, Lav u poslu, sreća za Djevicu, Vaga haotična, povoljan dan za Škorpiju, dobar dan za Jarca, Vodolija ulazi u konflikte, a Ribe emotivne. Ovo je dnevni horoskop za 22. februar 2019. godine.

OVAN


Polako se oporavljate od velikog poslovnog kraha. Dobijate osjećaj da će uskoro sve biti u redu. Emocije su vam trenutno manje važne. Svoju energiju usmjeravate na svoj poslovni uspjeh. Moguća su upalna stanja.

BIK


U predstojećem periodu svojim ponašanjem odlučujete hoćete li učvrstiti svoj položaj ili izgubiti naklonost nadređenih. Zbog nespremnosti na kompromis koju vaš partner pokazuje počinjete da se hladite od njega. Problemi sa bubrezima.


BLIZANCI


Teško prihvatate porast odgovornosti koji vam donosi povećanje obima posla. Pred vama je težak period. Vaš odnos sa voljenom osobom će biti skladan kakav je sada još duži period vremena. Pad imuniteta je naglašen.


RAK


Svaki poslovni potez koji je na neki način rizičan vam može donijeti gubitak. Sreća nije uz vas. Iako je vaša ljubav prema partneru iskrena i duboka, imate utisak da ga često ne razumijete. Prijao bi vam odmor.

LAV


Nemojte da se previše oslanjate na savjete ljudi oko vas. Nisu sve informacije koje dolaze do vas tačne. Vaš odnos sa voljenom osobom ozbiljno trpi od upliva sa strane. Vrijeme je da stavite tačku na to. Problemi sa probavom.

Čitaj još:   PREMINULA LEGENDARNA VODITELJKA DNEVNIKA... (video)


DJEVICA


Pojavljuju se problemi u komunikaciji sa bližim poslovnim okruženjem. Teško se snalazite u postavljanju granica između ličnog i poslovnog. Skoro poznanstvo koje vam se nije činilo toliko značajno vodi do veze. Problemi sa grlom.


VAGA


Vaša finansijsk situacija je stabilna, ali niste zadovoljni po pitanju svoje pozicije i vrste posla kojim se bavite. Pod utiskom ste da je voljena osoba sa vama najviše iz interesa. Ne osjećate se dobro, posjetite ljekara.


ŠKORPIJA


Trudite se da održite kontrolu nad svime što se dešava na vašem poslu, ali neke stvari su realno izvan vaših mogućnosti. Smetaju vam ograničenja koja vam voljena osoba u zadnje vrijeme nameće. Migrena vas muči.

STRIJELAC


I dalje ne možete da izađete na kraj sa problemima iz prošlosti. Iako vam se rješenje čini daleko, zapravo nije tako. Dopada vam se osoba koja nije slobodna, ali to ne predstavlja prepreku ni za jedno od vas. Mogući problemi sa štitnom.


JARAC


Ne očekuju vas nikakve veće promjene u radnoj atmosferi. Situacija će danas biti mirna i stabilna. Teško vam je da prebrodite tugu zbog nedavnog raskida. Bivši partner vam veoma nedostaje. Prijala bi vam masaža.


VODOLIJA


Na sve načine pokušavate da uštedite novac. Ipak, veću dobit ćete ostvariti ako se fokusirate na nove načine da zaradite. Imate mnogo povjerenja u svog partnera i vaše nade za zajedničku budućnost su velike. Izbjegavajte poroke.

Čitaj još:   DOKTOR ZLATKO IBRADŽIĆ, primio Fajzerovu VAKCINU: Kako se osjeća poslije KOMPLIKOVANE prosedure ... (foto)


RIBE


Moguće je da ćete dobiti neke pozitivne vijesti koje već duže čekate. Danas ste raspoloženiji prema svojim saradnicima nego obično. Ako vam se dopada neka osoba, slobodno joj priđite. Moguće su alergije.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 20. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

Voditeljica šutnjom poslala snažnu poruku profesoru “glume MIKI” koji je silovao svoje učenice… (foto i video)

Voditeljica Jelena Obućina večerašnju emisiju "Pregled dana" Newsmedia Adria počela je neuobičajeno- šutanjom i time Read more

Komentariši