IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JANKOVIĆ: Prijetnje Bošnjacima Sandžaka nedopustive i zabrinjavajuće…

Povjerenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković upozorila je da su veoma opasne i zabrinjavajuće prijetnje koje su stigle na adresu Sandžačkog odbora za zaštitu ljudskih prava i sloboda u Novom Pazaru u kojima muslimanima poručuje da napuste Srbiju ili će „biti uništeni“.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti… 21.02. 2019…08: 38… JANKOVIĆ: Prijetnje Bošnjacima Sandžaka nedopustive i zabrinjavajuće…

„Prijetnje su nedopustive, naročito kada u jednom demokratskom društvu prijeti po nacionalnoj osnovi“, navela je Jankovićeva u upozorenju.

Sandžački odbor primio je prije dva dana prijeteće pismo koje je napisano rukom, a koje je poslato iz Beograda 12. februara.

U prijetećem pismu se navodi da je ono namenjeno „izdajnicima i izrodima srbskim, prevedenim u mudžahedinsku, satanističku sektu i gospodarima i finansijerima, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Turskoj, Saudijskoj Arabiji i ostalima“.

Čitaj još:   Haradinaj ide na sve ili ništa... (foto)

„Napustite sve krajeve i oblasti Kraljevine Srbije, od izvorišta Save do Krfa u Grčkoj, i od Jadranskog mora do Rumunije, najkasnije do Đurđevdana. U suprotnom bićete uništeni“, napisano je u pismu.

Pismo gotovo identične sadržine stiglo je 14. februara i na neke adrese više nevladinih organizacija u Beogradu, u kome se navodi da je „namjenjeno svim izdajnicima i izrodima srpskim“…

izvor (danas.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši