PRVA IZJAVA TURČINA KOJI JE USMRTIO ŠABANA ŠAULIĆA: Evo šta je rekao o STRAVIČNOJ NESREĆI koja je zavila Balkan u CRNO! Njegov ADVOKAT dao je ŠOK izjavu…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vozač “mazde” Alsin Levent  koji je izazvao nesreću u kojoj su poginuli kralj narodne muzike Šaban Šaulić njegov prijatelj Mirsad Kerić, rekao je u svom advokatu u pritvoru da se ne sjeća nesreće i da je u šoku. Uz to, sumnja se da je automobil kojim je upravljao ukraden.

Alsin Levent koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću nalazi se u pritvoru koji mu je određen 48 sati nakon nesreće.

U pritvoru ga je posjetio advokat Jerit Šul, koji je kazao njemačkim medijima da je njegov klijent u šoku zbog svega što se dogodilo.


– Rekao mi je da ne može da vjeruje šta se dogodilo u nedelju i da se uopšte ne sjeća nesreće – kazao je Šul reporterima “Vestfalen Blata”.

Čitaj još:   VELIKA ZAPLENA ORUŽJA, MUNICIJE I OPREME NA GRANIČNIM PRELAZIMA SRBIJE... (foto)

On je još dodao da je njegov branjenik, nasuprot onom što se prvobitno mislilo, ima mjesto prebivališta u Nemačkoj, zbog čega će predložiti da mu se ukine pritvor.

Advokat se još osvrnuo i na “sajber linč” koji navodno trpi njegova porodica, budući da se njihove fotografije navodno pojavljuju na raznim forumima i internet portalima. Kratko je prokomentarisao da će “preduzeti nešto sa tim” jer je porodica njegovog klijenta ugrožena.

Teška saobraćajna nesreća koja se u nedelju ujutru dogodila u Njemačkoj, kada se “mazda” zakucala u zadnji dio “seata” u kom je bio Šaulić sa prijateljima, šokirala je Srbiju. Umjesto da sa nastupa stigne kući, Šaulić je preminuo neposredno nakon nesreće u bolničkoj postelji, a dan kasnije za njim je otišao i Mirsad Kerić.

Čitaj još:   ŠOK: Cuca pokazala dijete "I MI IMAMO PRAVO NA ŠABANOVO NASLJEDSTVO"

Sa teškim povredama prošao je i treći putnik “seata”, Šabanov kum Slobodan Stojadinović dok je sa lakim povredama ramena hospitalizovan vozač “mazde” Alsin Levent (34).

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *