IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oglasio se ČOVJEK STIJENA: “Mog sina ubili su nečasni policajci…”

DAKLE Mediji bliski vlasti u RS- u su objavili da je Davor Dragičević naručio montažu snimka na kojem bi bilo prikazano Davidovo ubistvo…

WIYENA: Regija, Putovanja, Vijesti… 22.02. 2019…07: 58… Oglasio se ČOVJEK STIJENA: “Mog sina ubili su nečasni policajci…”

“Mog sina su ubili nečasni policajci, snimak postoji do jednog će odgovarati za zločin koji su počinili!”

“Ubice mog sina, mislite da će vam ovo proći? Pripremate teren da možete reći da sam ja napravio snimak”, napisao je večeras na grupi “Pravda za Davida” Davor Dragičević, komentarišući današnje konstrukcije MUP-RS, potpognute režimskim medijima, o montiranom snimku ubistva Davida kojeg je naručio upravo Davor.

“Mog sina su ubili nečasni policajci, snimak postoji i svi do jednog će odgovarati za zločin koji su počinili! A SVE te laži o plaćanju nekih montiranih snimaka možete samo vi povjerovati, sotone i ubice”, poručio je Davor.

Podsjetimo, MUP RS-a do danas nije otkrio ubicu/ubice Davida Dragičevića, ali se zato obračunao i obračunava sa svima onima koji traže istinu o ovom slučaju.

Čitaj još:   Vic dana Zove plavuša momka na mobilni...

Koliko su ažurni i brzi kada je to u pitanju pokazuje i posljednji slučaj potrage za osobom koja tvrdi da je vidjela snimak premlaćivanja Davida Dragičevića ispred Metalske škole u Banjoj Luci.

Mediji bliski vlasti u RS-u su objavili kako je Davor Dragičević naručio montažu snimka na kojem bi bilo prikazano Davidovo ubistvo.

Toliko su daleko išli, da su naveli i cijenu od 15.000 eura koju je Davor platio.

Nakon ovakvih monstruoznih konstukcija nije teško zaključiti da režimski mediji u RS-u krenuli sa kriminaliziranjem i osporavanjem videa koji još nigdje nije objavljen. Pod pretpostavkom da je Davor Dragičević zaista došao do jednog od ključnih snimaka koji dokazuju otmicu, premlaćivanje i u konačnici ubistvo svoga sina, a istina je da je nudio novčanu nagradu za donosioca istog, to samo može značiti i da je uspio doći do njega. A MUP RS, njihove tvrdnje i argumentacija, nakon svega viđenog u slučaju ubistva Davida Dragičevića, više niko i ne uzima za ozbiljno…

izvor agencije

Davor Dragičević: Brate Murize, moram izdržati, nema nam nazad…

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, pozvao je sve građane Read more

JAVIO SE DAVOR, ČOVJEK STIJENA: Mile Dodik poslao ubicu u Austriju da me ubije …

DAVOR Dragičević iz Austrije gdje je dočekao posmrtne ostatke njegovog Read more

Davor Dragičević poručio Miloradu Dodiku: “KONOBAR ĆE DA NAPLATI”

“Konobar će da naplati”, rekao je svojevremeno Davor Dragičević PRVO Read more

Komentariši