IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUZE ZA LEGENDOM: Cijeli Balkan se skupio da isprati Šabana u vječnost…

TOLIKI BROJ LJUDI NA JEDNOM MIJESTU SE RIJETKO PAMTI, Veliki broj kolega, javnih ličnosti, ali i običnih građana došao je na UKOPU pevača Šabana Šaulića na Novom groblju…

BEOGRAD: Regija, Putovanje, Vijesti… 22.02. 2019…14 : 58…  SUZE ZA LEGENDOM: Cijeli Balkan se skupio da isprati Šabana u viječnost…

SAM ČIN ISPRAĆAJA Na viječni počinak zakazan je za 15 sati, a pjevač će biti ukopan u Aleji zaslužnih građana…

Ulaz na groblje je skoro blokiran, zbog mase građana koji su se okupili kako bi prisustvovali Šabanovom ukopu i sahrani…

Sanja Maletić i Dara Bubamara skupa se stigle na Novo groblje, na poslednji ispraćaj.

Od Šabana Šaulića oprostila se i sami brojni čitaoci regionalnohg portala ibalkan.net, čiji se novinari nalaze na poslednjem ispraćaju Šabanu.

Šabana ću pamtiti po smirenosti, dobroti, svi znaju koliko je veliki, pa čak i Bog, nije malo provesti pola stolječa zajedno”, rekao Rade Vučković ispred kapele…

“Njegov prvi nastup u Parizu je bio nesvakidašnji, kada je on krenio i sam zapjevao sedamdesetih godina svi smo istrčali. samo da vidimo ko pijeva i šta se dešava”, prisetila se Nada Obrić vremena kada je pjevala sa Šabanom.

Čitaj još:   OGLASILA SE STRANKA SDA: Zadržavanje Novalića u SIPA-i je pokušaj državnog udara ... (foto)

Milan Dinčić Dinča, Goca Božinovska, Karamela, glumac Milan Vasić, Vesna Zmijanac, Zlata Petrović, Nada Obrić, Filip Živojinović, Verica Šerifović, Snežana Babić Sneki, Goca Lazarević i Šemsa Suljaković takođe su stigli da se poslednji put oproste sa stradalim Šabanom ispred kapele na Novom groblju.

Podsjetimo, Šaban Šaulić je smrtno stradao u nedelju 17. februara poslije teške saobraćajne nesreće u Njemačkoj, kada se vraćao sa nastupa.

Šaban Šaulić je u bolnici umro poslije komplikacija sa srčanom aortom, a preminuo je i njegov vozač Mirsad Kerić, sa kojim je Šaban dugo sarađivao.

http://ibalkan.net

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: JAKOV Milatović predlaže “političke platforme”, kako bi legitimizovao učešće anti- NATO i proruskih snaga u vladi CRNE GORE... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši