IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJEROVATAN OBRT – JA SAM VOZIO ŠABANA: Javio se SVJEDOK koji zna šta se desilo PRIJE TEŠKE NESREĆE

Porodica pokojnog Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći prije sedam dana u blizini njemačkog grada Bilefelda, ogorčena je i ljuta na menadžera Sabita Derviševića, jer je po usmenom dogovoru trebalo da obezbjedi prijevoz Šauliću. Sada se i on oglasio sa tvrdnjama kako on nije kriv.

Sabit ističe da Šabanova udovica Goca zna o čemu se radi, kao i da su oni bili jedini šefovi ekipe koja je išla na nastup. On je istakao kako mnoge stvari zna, ali da nije red da o njima govori sada nakon što je Šaban poginuo. 

– Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vrijeme, ni mjesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio – izjavio je Sabit za “Telegraf”.

Čitaj još:   TURČIN KOJI JE UBIO ŠABANA PUŠTEN NA SLOBODU! Pobjegao na NEPOZNATU LOKACIJU, prijete mu SMRĆU

Izvjesni Michael Bulić oglasio se na Fejsbuku i istakao da lično je odvezao Šabana i njegovog kuma Slobodana Stojadinovića za Bilefeld.

– Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da će spavati u hotelu u Bilefeldu, a ne u Dizeldorfu u hotelu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promjeni, niti Saša, niti ja koji sam ga trebao vratiti. Sama Šabanova odluka – piše u komentaru.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši