ŠABAN JE UMJESTO NJE OŽENIO GORDANU, U SUZAMA BILA NA SAHRANU! Poznata pjevačica SLOMLJENA OD BOLA…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nakon tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića počele su u javnosti da isplivavaju neke stvari iz njegovog privatnog života za koje se do tada nije znalo. Naime, Šaban Šaulić se u mladosti zabavaljo sa Milenom Plavšić, pjevačicom iz Bosne a upućeni kažu da je to bila velika ljubav i da je trebalo da bude krunisana brakom. Međutim, to se nikada nije dogodilo, niko ne zna zašto.

Malo kasnije, Šaban je upoznao Gordanu, sa kojom je stupio u brak i osnovao porodicu. Sa Milenom je nastavio prijateljski odnos i 2001. godine snimili su duetsku pjesmu “Vjeruj mi”.

– Šaban i Milena su se jako voljeli. To je bila mladalačka ljubav. Trebalo je i da se vjenčaju. On je već bio popularan, Milena na početku karijere. Šta se poslije dogodilo niko ne zna. On je poslije upoznao Gocu koja je plenila ljepotom i ubrzo su se vjenčali –  ispričao je izvor koji je želio da ostane anoniman.

Čitaj još:   TURČIN, UBIO ŠABANA ŠAULIĆA U NJEMAČKOJ?! ALSIN LEVENT, NEMA NJEMAČKO DRŽAVLJANSTVO, VOZIO PIJAN, BEZ DOZVOLE, TUĐI AUTOMOBIL...

Upitana za njega, Milena nije rekla mnogo. Duboko potresena izjavila je:

– Ja nikad nisam pričala o tome, nema potrebe ni sada, u ovakvom trenutku. Sve što mogu da kažem jeste da sam ga ja poznavala kao kolegu i bio mi je veoma drag i ovo je velika tuga– rekla je Pinku, pa nastavila:

– Žao mi je što nije ispunio svoju najveću želju, a sigurna sam da je sve želje ispunio, a to je bila da oženi sina Mihajla. Pridružujem se svima u žalosti za njim.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *