Sabit Dervišević- Menadžer Šabana Šaulića oštro odgovorio na napise medija

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Srbijanski mediji proteklih su dana objavili kako je Šaban Šaulić poginuo zbog greške menadžera Sabita Derviševića.

“Porodica pokojnog Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajki pre sedam dana u blizini nemačkog grada Bilefelda, ogorčena je i ljuta na menadžera Sabita Derviševića što nije poslao vozača i automobil po pevača da ga odveze do aerodroma kobnog jutra kada se dogodila nesreća”, objavio je Kurir.

Dalje su napisali – “da je to uradio, kralja narodne muzike na aerodrom ne bi povezao klavijaturista Mirsad Kerić”, koji je također tragično nastradao: “Od momenta kada se dogodila nesreća, Sabit se više nije javio Šaulićima, s kojima je bio blizak jako dugo. Nije im izjavio čak ni saučešće povodom tragičnog događaja. Ipak, došao je na Šabanovu sahranu, ali nisam video da je prišao porodici. Verovatno je čuo da su ogorčeni na njega jer nije ispoštovao dogovor.”

Čitaj još:   ŠABAN JE UMJESTO NJE OŽENIO GORDANU, U SUZAMA BILA NA SAHRANU! Poznata pjevačica SLOMLJENA OD BOLA...

Sabit Dervišević oglasio se na Facebooku nakon pisanja ovog teksta:

“Samo da mi je znati ko je taj sagovornik. Verovatno je ćorav pa me nije video u kapelici na Novom groblju. Možda i u grob ponesem tajnu zbog čega je moj prijatelj leteo preko Dizeldorfa. Ovo je više nego sramno.”

Također je napisao i ovaj komentar Sabit Dervisevic:

KURIR U DALJNEM TEXTU OVE OBJAVE NAVODI KAKO SE JA HVALIM PO FEJZBUKU SA NEKAVIM STVARIMA IZ SVJETA ESTRADE NIKADA SE NISAM HVALIO SAMO CINJENICE SU TACNE TO ZNAJU ONI KOJI ZNAJU CIME SE BAVIM ZAR TO HALID BESLIC I MILE KITIC IMAJU BEZ VEZE KARIJERE TOJ DVOJICI SAM JA LICNO KUCNI PRIJATELJ SKORO 40 GODINA I OD TADA PA DO DANASNJEG DANA VOZE AUTA KOJA SU PREKO MENE KUPILI I DA SU UVJEK SAMNOM ZA SVE TE GODINE IMALI FINANSIJSKE TRANSAKCIJE I MOGU SLOBODNO RECI DA SAM IM POMGAO U ZIVOTU TO NAVODIM SAMO ZA TO STO IH LICNO I DOBRO POZNAJEM JER NEMAJU KOMPLEKS ISTACI ONO STO JE ISTINA AL ONI SU FALA BOGU ZIVI I ZDRAVI PA TE CINJENICE NISU INTERESANTNE ZA ZUTU STAMPU ZNACI TREBA NEKO DA NASTRADA PA DA KRENU LAVINE LAZI ZAISTA ZALOSNO!!

Čitaj još:   Optužnica protiv vozača koji je izazvao udes u kojem je smrtno stradao Šaban Šaulić (foto)

izvor:agencije


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši