IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANKARA: Erdogan niti jedan zvaničnik, Venecuele nije pobjegao u Tursku…

„Niko nije iz Venecuele nije pobegao kod nas”, rekao je Erdogan u izjavi za tursku televiziju NTV insistirajući da to „nije tačno”…

ANKARA: Svijet, Vijesti, srijeda, 27.02. 2019…09: 38… ANKARA: Erdogan niti jedan zvaničnik, Venecuele nije pobjegao u Tursku…

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan, u startu podržao je predsjednika Venecuele Nikolasa Madura, demantovao je informacije prema kojima su neki visoki zvaničnici Venecuele pobjegli u Tursku.

Lider opozicije u Venecueli Huan Gvaido naveo je prošle nedelje na Tviteru da su neki zvaničnici pobjegli u Tursku, koja je a jedna od zemalja koja nije priznala Gvaida za privremenog predsjednika Venecuele.

Erdogan je ocijenio da je Gvaido to rekao jer ne poznaje Tursku i dodao, sve aludirajući na Madura, da nije lahko biti predsjednik države.

Čitaj još:   KAMERE SVE SNIMILE: Selektor Srbije uz skandal psovke nakon gola- Je** m li vam majku šiptarsku u pi* ku... (foto, video)

„Maduro je lider koji je izabran. Gvaido nije lider koji je izabran”, dodao je turski predsjednik, koji s Madurom održava tijesne odnose.

Maduro je bio jedan od prvih predsjednika u svijetu koji je prvi podržao Erdogana poslije neuspjelog državnog udara u Turskoj u julu 2016. godine, prenosi Beta.

Erdogan često poredi pokušaj puča u Turskoj s trenutnom situacijom u Venecueli…

izvor agencije

Erdogan: Dan pred izbore pojasnio novi predsjednički sistem vlasti…

S obzirom da se približavaju izbori u Turskoj, predsjednik Redžep Read more

ANKARA Erdogan predstavio kabinet od 16 ministara…

Predsjednik Turske Redzep Tajip Erdogan je, nakon što je prethodno Read more

Komentariši