ANKARA: Erdogan niti jedan zvaničnik, Venecuele nije pobjegao u Tursku…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

„Niko nije iz Venecuele nije pobegao kod nas”, rekao je Erdogan u izjavi za tursku televiziju NTV insistirajući da to „nije tačno”…

ANKARA: Svijet, Vijesti, srijeda, 27.02. 2019…09: 38… ANKARA: Erdogan niti jedan zvaničnik, Venecuele nije pobjegao u Tursku…

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan, u startu podržao je predsjednika Venecuele Nikolasa Madura, demantovao je informacije prema kojima su neki visoki zvaničnici Venecuele pobjegli u Tursku.

Lider opozicije u Venecueli Huan Gvaido naveo je prošle nedelje na Tviteru da su neki zvaničnici pobjegli u Tursku, koja je a jedna od zemalja koja nije priznala Gvaida za privremenog predsjednika Venecuele.

Erdogan je ocijenio da je Gvaido to rekao jer ne poznaje Tursku i dodao, sve aludirajući na Madura, da nije lahko biti predsjednik države.

Čitaj još:   SRBIN, NAJOPASNA OSOBA U NJEMAČKOJ:Policija na tragu Danielu Vojnoviću (31), bježi sa spiskom za odstrel...

„Maduro je lider koji je izabran. Gvaido nije lider koji je izabran”, dodao je turski predsjednik, koji s Madurom održava tijesne odnose.

Maduro je bio jedan od prvih predsjednika u svijetu koji je prvi podržao Erdogana poslije neuspjelog državnog udara u Turskoj u julu 2016. godine, prenosi Beta.

Erdogan često poredi pokušaj puča u Turskoj s trenutnom situacijom u Venecueli…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši