IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mlada satima čekala mladoženju kod matičara, a kad su saznali zašto ga nema – ŠOK I NEVJERICA!

Jedna Njemica je satima čekala budućeg mladoženju, ali se on nije pojavio na svom vjenčanju. Kako je objasnio, bilo mu je skupo da plaća taksi do tamo. Naime, Helga Ajhorn (59) stajala je u petak ispred kancelarije matičara u njemačkom gradu Hale i uzalud čekala svojeg budućeg supruga Manfreda Šnajdera (80).

– Tek nakon što me treći put zaprosio rekla sam ‘da’. Kupili smo prstenje. U petak u 11.30 sati trebalo je da se vjenčamo. Išla sam i kod frizera – rekla je Helga.

Pre nego što su se upoznali, Manfred je imao moždani udar i jedva je mogao da izađe iz kreveta.

– Brinula sam se o njemu. Opet je postao pokretan. Nakon pola godine me prvi put zaprosio. Oboje smo već dva puta bili u braku pa se nisam htjela udavati i treći put. Ali, Manfred je bio tako pristojan, stara škola. Bio je jako romantičan, pravi kavaljer – kaže Helga, piše Bild.

Čitaj još:   VRIJEME DANAS I ZA VIKEND: Sunčano uz umjerenu oblačnost... (foto)

Nakon što ju je zaprosio treći put, Helga je napokon pristala. Ali njen kavaljer se nije pojavio na sopstvenom vjenčanju.

Novinari “Bilda” pratili su nesuđenu mladu do stana, a kad su otvorili vrata, imali su šta da vide. Manfred je bio dobro, ali umjesto u svadbenom odjelu, bio je u pidžami. Vjenčano prstenje nalazilo se na kuhinjskom stolu.

Kad je ljutita nevesta tražila odgovor, on je samo rekao: “Mislio sam da ćeš me pokupiti autom. Kad sam se sjetio da idemo odvojeno, nakratko sam pomislio na taksi. No to je toliko skupo. To bi bilo najmanje 30 evra.”

izvor: agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši