IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop 1. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uznemiren, Bik ima sreće u ljubavi, Blizanci nemaju snage, Rak opušten, Lav ima veliki dan, Djevica dobro, Vaga zbunjena, Škorpija ima dobar dan, Strijelac napet, Jarac srećan, Vodolija posluje, Ribe imaju problem sa stopalima. Ovo je dnevni horoskop za 01. mart 2019. godine.

OVAN


Nije pretjerano povoljan period za vas. Nemojte da očekujete sada važna poslovna rješenja. Pred vama su nova ljubavna dešavanja sa osobom koja vam se dopada duže vrijeme. Problemi sa tahikardijom su vam naglašeni.

BIK


Nije pretjerano povoljan dan ako se bavite privatnim poslom, mogli biste da imate neku štetu ili gubitak. Uznemireni ste i nije vam lako da riješite ljubavne dileme koje imate. Sve ukazuje na neiskrenost partnera. Problemi sa stomakom.


BLIZANCI


Pred vama je nova odluka u koju niste sigurni. Dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite. Moguće je da djelujete prilično nervozno i da nekada nemate dovoljno samopouzdanja pred simpatijom. Bolovi u grlu.


RAK


Moguće je da ćete imati neke neočekivane odlive novca i da nećete biti zadovoljni zbog toga. Ako ste slobodni, moguće je da vam neće biti lako da ostvarite neke promjene na ljubavnom polju tokom dana. Provjerite štitnu žlezdu.

LAV


Pred vama je generalno dobar da za rješavanje nekih problema koji su vas mučili u prošlosti. Situacija na ljubavnom planu nije baš sjajna kod vas. Moguće je da niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Moguće je da vas muči loša probava.

Čitaj još:   PROBAJTE Pravo je čudo: Stavite paradajz na proširene vene i vidite šta će se desiti... (foto)


DJEVICA


Pokazujete svoje interesovanje za napredovanjem. Možete da očekujete da ćete uskoro dobiti veće odgovornosti. Iskreni ste prema osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete da će vaš odnos ići u boljem pravcu. Problemi sa zglobovima.


VAGA


Moguće je da ćete naći pomoć i da ćete uspjeti da riješite probleme koji vas muče na ovom polju. Između vas i voljene osobe ima nekih trzavica zbog kojih vam odnos nije baš pretjerano dobar. Osjetljivost vratnog djela kičme.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete generalno povoljan dan u kojem bi poslovna situacija trebala da bude prilično mirna. Pred vama je zanimljiv period u kojem može doći do flerta i novih poznanstava. Nervna napetost vas prati.

STRIJELAC


Vrijeme je da prihvatite da ste pravili greške u procjeni i da se neke stvari zbog vas sada okreću u negativnom pravcu. Iako ste više puta bili razočarani u ljubav ne želite da prestanete da vjerujete u čuda. Okružite se ljudima koje volite.


JARAC


Veoma povoljan period za novo radno mjesto vam dolazi. Možete da očekujete dobre preokrete na ovom polju. Moguće je da vam je teško da se opustite jer znate da vaš partner ima neku zadršku prema vama. Hronični problemi.


VODOLIJA


Posao vam je prioritet i nije vam lako da svoj privatni život sasvim isključite, ali neko vrijeme ćete tako raditi. Djeluje vam da se voljena osoba promjenila prema vama i čini vam se da vas više ne voli kao pre. Problemi sa očima.

Čitaj još:   NADZORNE Kamere "uhvatile" krađu skupog BMW X5 u BiH (foto i video)


RIBE


Imate sasvim stabilnu atmosferu na polju posla. Nemate brige. Možete da očekujete generalno povoljan dan. Veoma ste osjetljivi i želite nova ljubavna dešavanja. Potrebna vam je utjeha u voljenoj osobi. Bavite se sprotom!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši