“DOŠAO JE U SOBU I MRTVO HLADNO REKAO MI DA JE DJECU UBIO!” POTRESNA ISPOVJEST MAJKE

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

– Mene mala pita: mama, je l’ će tata doći živjeti s nama? Ja sam rekla ne. Jer boje ga se, doživjeli su traumu, rekla je Katica Rođak .Katica je ispričala o incidentu u kući na Pagu gdje je juče njen suprug Josip bacio četvoro djece s prvog sprata.

– Ja nisam ni slutila što će se dogoditi. On je mene ujutro u 5.56 sati pitao je li spavam. Ja sam se okrenula i valjda sam zaspala. Mislila sam da se on dignuo jer svako jutro ode u dućan po hljeb. Onda sam čula krik. Mislila sam da je mala pustila na mobilni neki video. Kad je on došao u sobu videla sam da je uhvatio za ruku A. (devojčicu koja je najteže povrijeđena) i nosio je. Mislila sam da je nosi u dnevni boravak. On se vratio unutra i mrtvo hladno mi rekao:

Čitaj još:   ZARAŽENI KRUZER: Prve žrtve, dvije osobe umrle, 30 je kritičnih, detalj koji najviše brine! (foto i video)

-Ja sam ubio djecu.

Majka je onda počela vikati:- Kurvin sine. Monstrume, kuda sada bježiš?!. On je nakon toga otišao u policiju i prijavio se. Ne mogu mu to oprostiti – prisjeća se Katica.

Ispričala je kako njen suprug nije ranije zlostavljao djecu.

– Bio je ok. Što mu je juče puklo, ja ne znam. Nismo se ni svađali niti ništa – rekla je, a na pitanje je li dolazio Centar za socijalnu službu odgovorila je:

– Centar je dolazio zbog moje najstarije kćeri. Bilo je malo problema.

Rekla je da njen muž više nikad neće videti djecu.

– Pristup djeci više nema! Ka djeci više neće doći. Jer boje ga se, doživjeli su traumu. Na beton ih je bacio! Ajde da je bila trava barem, možda ne bi bile tolike povrede, ali beton… Uzeću advokata, on više nikad neće imati pristupa djeci.

Čitaj još:   HOROR! ŽIVA SAHRANJENA, 11 DANA VRIŠTALA I ZAPOMAGALA IZ KOVČEGA(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši