IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan odlučan, Bik opušten, Blizanci zadovoljni, Rak lijenj, Lav svjestan svojih slabosti, Djevica se nervira, uspjeh za Vagu, Škorpija radi sama, Strijelac pun energije, Jarac izbirljiv, Vodolija jaka, a Ribe na klackalici. Ovo je dnevni horoskop za 03. mart 2019. godine

OVAN

Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete veoma lako riješiti manje poslovne probleme. Bićete zadovoljni. Partner pokušava da vam objasni neke stvarii da ispravi greške koje je ranije pravio. Problemi sa alergijama.

BIK

Tokom današnjeg dana ćete biti prilično opterećeni poslovnim obavezama i dužnostima koje su vam na leđima. Imate utisak da voljena osoba nije dovoljno spremna za ozbiljne korake koje vi sada želite. Pad imuniteta je moguć.

BLIZANCI

Možete da očekujete srećne okolnosti na poslovnom polju. Nađite dovoljno energije da se posvetite svojim ambicijama. Slijedi vam zanimljivo poznanstvo ako ste slobodni. Osjetljiv kardiovaskularni sistem.

RAK

Povoljan je dan za rješavanje problema na polju posla. Moguće je da ćete u svemu dobiti i podršku nadređenih. Osjećate se lijepo kada ste sa partnerom i srećni ste. Smatrate da vaša veza može da bude stabilna. Osjetljiv probavni trakt.

LAV

Moguće je da imate potrebu da pokažete da neke stvari mogu da se rade i na drugačiji način. Moguće je da partner sumnja u vas i da imate česte probleme i svađe zbog njegove ljubomore. U odličnoj ste formi!

Čitaj još:   BOLEST PRIJETI Medicinska sestra se zarazila "majmunskim boginjama", dodirnula posteljinu na kojoj je pacijent ležao!

DJEVICA

Imate utisak da ste napravili grešku na poslovnom planu i da vam neće biti lako da je ispravite. Partner vam pruža maksimalnu podršku i dobro se osjećate zbog toga. Očekuje vas veoma povoljan dan. Zdravlje je odlično.

VAGA

Imaćete priliku da ostvarite nove poslovne dogovore koji će vam u budućnosti biti značajni. Spremni ste za nove avanture! Prija vam pažnja koju dobijate i ijse osjećate kada flertujete. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

ŠKORPIJA

Želite da napravite neki poslovni plan kojeg ćete se pridržavati. Potrebna vam je bolja organizacija i nova saradnja. Moguće je da vam se dopada osoba koju poznajete duže vrijeme. Problemi na nervnoj bazi.

STRIJELAC

Uspješno se prilagođavate poslovnim promjenama. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu napredovati. Moguće je da ste riješili da krenete iz početka. Želite novu ljubav i potrebne su vam promjene. Skloni ste gojenju.

JARAC

Očekuje vas prilika da ispunite neku svoju želju, da ostvarite cilj i ambiciju koju imate od ranije. Polako dolazite do zaključka da osoba sa kojom ste u vezi nije idealan izbor za vas i da ćete se bolje osjećati ako raskinete. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Moguće je da ste skloni brzopletim reakcijama a samim tim i pravljenju grešaka i propusta na poslovnom planu. Pred vama je nepovoljan period tokom kojeg će biti problema u braku. Povedite računa o holesterolu.

Čitaj još:   MALI RAT MAFIJE I POLICIJE: Haos zbog hapšenja bosa! (foto i video)

RIBE

Moguće je da imate manje finansijske poteškoće. Imate brige nad glavom ali uz pozitivan stav će se rješenje naći. Pokušavate da se opustite i da se prepustite pozitivnim osjećanjima. Lijepo vam je uz partnera. Posjetite ginekologa ili urologa.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši