Dnevni horoskop za 4. mart 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan razdražljiv, nova ljubav za Bika, Blizanci umorni, Rak pun elana, Lav iscrpljen, Djevica dobro, Vaga uporna, Škorpija pravi planove, Strijelac i Jarac zrače energijom, uspjeh za Vodoliju, a problemi za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 04. mart 2019. godine.

OVAN

Nećete imati previše posla danas. Možete da očekujete da će vam ostati sasvim dovoljno vremena za odmor. Možete da se nadate susretu sa osobom koja će pokazati da želi sa vama ozbiljnu vezu. Moguća je prolazna aritmija.

BIK

Nova dešavanja na polju posla bi mogla da vam podignu moral i energiju. Spremni ste za promjene na ovom planu! Odnos sa voljenom osobom može da se popravi ako se budete potrudili. Povedite računa o stomaku.

BLIZANCI

Komunikacija sa vašim bliskim saradnicima nije baš najbolja što vas vodi do određene nervoze i problema. Nije vam lako da pokažete otvoreno ono što osjećate prema vašem partneru, imate neke kočnice. Izbjegavajte cigarete.

RAK

Očekuju vas neke lijepe vjesti na poslovnom polju. Moguće je da ćete uskoro doći do željenog unapređenja. Otvoreno pokazujete osjećanja prema voljenoj osobi. Možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno. Povedite računa o šećeru.

Čitaj još:   ŽENEVA: HOĆE li će roboti ubice vladati planetom???

LAV

Očekuju vas manja otežanja na poslovnom planu. Tokom današnjeg dana nećete uspjeti da riješite sve probleme. Na prvom mjestu vam je da vidite da je partner srećan pored vas. Moguć je nizak pritisak. Ne osjećate se baš najbolje.

DJEVICA

Povedite računa o tome da ne pretjerujete sa nervozom u poslovnom okruženju jer tako sami sebi možete stvoriti probleme. Još uvjek niste sigurni na koji način možete da riješite probleme sa voljenom osobom. Imate mnogo energije.

VAGA

Nemojte da ulazite u nove poslove sa ljudima u koje nemate dovoljno povjerenja. Današnji dan vam nije baš povoljan. Osoba koja vam se dopada nije pokazala da li ima bilo kakve simpatije prema vama. Osjetljive kosti i kičma.

ŠKORPIJA

Moguće je da danas okolnosti u poslovnom okruženju nisu na vašoj strani i da vas to opterećuje. Pred vama je prilika da popravite odnos sa voljenom osobom. Pokažite joj da imate želju za promjenama. Unosite više vode.

STRIJELAC

Ne očekuje vas povoljna situacija za početak novog posla. Danas ćete lakše završti neke stare projekte. Ukoliko već imate partnera, moguće je da niste sigurni da li ka njemu još imate osjećanja. Mogući su problemi sa holesterolom.

Čitaj još:   EVO Šta se dogodi sa vašim tijelom kad previše razmišljate... (foto)

JARAC

Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu i ulažete napore u buduću promjenu radnog mjesta. Ne želite da izgubite partnera ali vam je odnos postao jako loš i ne vidite izlaz. Provjeravajte krvni pritisak.

VODOLIJA

Pod velikim ste pritiskom na poslu i to vam stvara probleme. Moguće je da vam je potreban kraći odmor. Pokažite voljenoj osobi kakve su vaše namjere i želje prema njoj. Moguće je da ona nije sigurna u vas. Moguća je glavobolja.

RIBE

Pred vama je prilika da dođete do preporuke za zaposlenje koje bi moglo da odgovara vašim kvalifikacijama. Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu u narednom periodu jer niste sada spremni za to. Prvom prilikom posjetite ljekara.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši