Jelena Karleuša: Smrt majke Divne je razorila: “SPAVAJ MIRNO ANDJELE MOJ “!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Emotivne čitulje osvanule su jutros u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Od nje se i na ovaj način oprostila njena kćerka, Jelena Karleuša.

– Anđele naš lijepi i dobri tu si s nama, zauvijek dok mi živimo, živiš i ti… – piše u jednoj čitulji, koja je potpisana sa “Jelena, Danijela, Marko, Atina, Nika i Duško”.

U drugoj čitulji Jelena se sama oprostila od majke.

– Pobjednice moja, moj veliki borcu… ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti željela… ponosu moj, uzoru moj, ljubavi moja, lijepa nasmijana… spavaj mirno, anđele moj… tvoja Jelena – napisala je pjevačica.

Od Divne su se oprostile i kolege iz Grand produkcije, kao i njena sestra.

Čitaj još:   Vic dana Plavuša i guma koja se probušila...

Sestra se kratkom, ali emotivnom porukom oprostila od svoje Divne.

Divna Karleuša preminula je iznenada u svom stanu u 61. godini usljed teške borbe sa opakom bolešću, 2016. godine hospitalizovana je zbog teškog zdravstvenog stanja, a ljekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv.

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vrijeme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vijest saopšte kada stigne u Beograd.

Sahrana će biti održana u srijedu, 6. marta 2019. godine u 15:20 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Primanje saučešća je od 14:30 sati.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Hapšenje u toku policijskog časa... (foto)

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši