IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISTERIJA U BEOGRADU: Ernada tinejdžera iz Novog Pazara automobil pregazio ispred škole…

DOZNALI SMO DA JE Ernad bio brucoš u Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu, u blizini koje se i desila nesreća…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, Vijesti, petak, 08.03. 2019… 10: 18… MISTERIJA U BEOGRADU: Ernada tinejdžera iz Novog Pazara automobil pregazio ispred škole…

Pazarac Ernad Bakan (19) smrtno je stradao u Beogradu od teških povreda zadobijenih kada ga je, dok je prelazio ulicu, udario automobil koji, prema rečima rođaka mladića, kretao velikom brzinom…

Kako saznajemo Ernad je bio brucoš u Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu, u blizini koje se i desila nesreća.

– Ne znamo sve detalje, ali smo čuli da je prelazio ulicu na pešačkom prelazu na raskrsnici Cara Dušana i Ruske, kada je na njega naletelo vozilo i odbacilo ga desetak metara– priča rođak nastradalog studenta.

Bakan je prilikom udarca automobila zadobio teške povrede prvo u vidu višestrukih preloma i bio je u komi dva dana.

U sredu veče mu se stanje znatno pogoršalo, došlo do unutrašnjeg krvarenja zbog čega je, prema nepotrvđenim informacijama, i preminuo.

Čitaj još:   SKANDAL: Načelnik bjelopoljske policije Radovan Tončić ignorisao Ombudsmanove preporuke da ne krši Ustav i da ne diskriminiše službenike Crnogorce i Bošnjake! (foto)

– Strašna tragedija, tek je započeo život. Otišao da se školuje, da stekne znanje, da postane koristan član naše zajednice, da pomogne ljudima, ali mu je nepažnjom život brutalno prekinut. Roditelji su mu neutešni, u Beogradu su, a mlađi brat i sestra su u potpunom šoku – navodi naš sagovornik.

On je nezadovoljan time što se još ne znaju detalji ove nesreće, navodeći da se policija nije oglasila, niti su rođaci upoznati sa time da li je identifikovan vozač i rasvetljeno šta se tačno desilo.

– Zahtjevamo da se sve otkrije i da javnost bude obavJeštena ko je vozio, da li je priveden, saslušan, da li je poštovao ograničenje brzine.

Da se zna da li je u pitanju nesreća ili je naš Ernad nastradao zbog nečije bahatosti – završava rođak mladića…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši