IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIVEDEN POZNATI VODITELJ: Pijan DIVLJAO na parkingu, razlupao kućicu pa RASJEKAO RUKU…(foto)

Pripadnici policije priveli voditelja, nakon što je u napravio incident na blagajni “Parking servisa” kod Beton hale jer nije imao novac da plati račun

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, Vijesti, petak, 08.03. 2019… 10: 18… PRIVEDEN POZNATI VODITELJ: Pijan DIVLJAO na parkingu, razlupao kućicu pa RASJEKAO RUKU…(foto)

Kako tvrdi očevidac, voditelj je prvo automobilom prepriječio izlaze, a onda je napustio vozilo i rukama i nogama počeo da udara po staklu na blagajni u namjeri da se obračuna sa zaposlenima…

Beleslin potpuno je izgubio kontrolu nad sobom kada su radnici “Parking servisa” rekli da neće pustiti da izađe ukoliko ne plati račun za parkiranje.

Parkirao je auto marke “tojota” kod nas, pretpostavljam da je bio u nekom od obližnjih restorana. Poslije nekoliko sati je krenuo kući, ali valjda nije imao novac kod sebe i rekao je da ga pustimo da prođe, a da će naknadno donijeti pare.

To je protiv pravila, mi tako nešto ne možemo da uradimo, i to smo mu i rekli.

Slavko je počeo da se svađa, da negoduje, viče. Onda je kolima prepriječio izlaze da niko ne može da prođe. Poslije nekoliko minuta je izašao iz auta i krenuo da udara rukama i nogama po staklu na blagajni.

Čitaj još:   Nove prijetnje poslanici SDP- a: DRAGINJA moramo vas denacifikovat kao Rusi Ukrajince...

Htio je da provali i uđe kod našeg radnika – kaže naš sagovornik koji je bio na licu mjesta.

Voditelj je prilikom napada na zaposlenog u “Parking servisu” povrijedio sebe, a veći incident je sprečila policija, koja je brzo došla.

Kad je poslednji put udario rukom u staklo blagajne, samom sebi je rasjekao ruku.

Počeo je da krvari i tada se primirio. Ubrzo je došla policija, obavili kratak razgovor s njim, a onda su ga priveli u stanicu na saslušanje.

Sve to se dešavalo u četvrtak uveče, oko 00.45 sati – ispričao je naš izvor.

Beleslin se kratko zadržao u stanici policije, s obzirom na to da nam se juče ujutru javio na poziv, nevoljan da komentariše incident.

– To je potpuno besmislen nesporazum. Stvarno ne bih da na bilo koji način komentarišem – ljubazno nam je poručio voditelj…

izvor agencije

Čitaj još:   ŠEKI Radončić: ĐUKANOVIĆ je lav koji gleda hijene kako pokušavaju da čereče plijen, odnosno CRNU GORU...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši