IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nervozan, Bik umoran, Blizanci jaki, Rak puno radi, Lavu dan za ljubav, Djevica sputana, Vaga vitalna, Škorpija nema tegobe, Strijelac rasejan, Jarac sluša svoj unutrašnji glas, Vodolija dominira, a Ribe moraju da vjeruju u sebe. Ovo je dnevni horoskop za 11. mart 2019. godine.

OVAN

Napetost koju osjećate može da utiče negativno na dešavanja u vašem poslovnom okruženju. Dosta toga neće ići onako kako planirate. Možete da se nadate novom sastanku sa osobom koja vam se dopada. Nervoza vas prati.

BIK

Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i veoma često razmišljate o promjeni radnog mjesta. Niste spremni na kompromise i kada je u pitanju ljubav idete na sve ili ništa. Mogući su problemi sa tahikardijom.

BLIZANAC

Preporuka je da se ne upuštate u svađe na poslu jer biste vi mogli da izvučete deblji kraj. Potrebne su vam promjene na polju ljubavi. Usamljenost vam ne prija i čeznete za romantikom i pažnjom. Povedite račina o krvotoku.

RAK

Nije povoljan dan za odluke na poslovnom polju. Potrudite se da uradite samo osnovne poslove. Trenutno ne želite nove obaveze. Osjećate se dobro jer ste slobodni, lijepo vam je i prijaju vam avanture. Smanjite unos masne hrane.

LAV

Zabrinuti ste za svoje finansije i čini vam se da nećete baš lako naći rješenje za probleme koji vas muče. Vrijeme je da donesete novu odluku vezanu za odnos koji imate sa voljenom osobom. Izbjegavajte alkohol.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. novembar 2020. godine

DJEVICA

Preporuka je da date svoj maksimum na poslovnom planu danas jer će mnogi pratiti vaše rezultate. Ukoliko ste željeli prekid veze sada je pravi trenutak za to. Bićete odlučni hladni i lako ćete presjeći. Pazite na urinarni trakt.

VAGA

Biće vam potrebno mnogo snage da biste riješili sve komplikacije koje postoje na vašem polju posla. Neodlučni ste i moguće je da zbog vaše pasivnosti, osoba koja vas je čekala polako odustaje od toga. Muči vas nervoza.

ŠKORPIJA

Svojim trudom ćete uspjeti da ostvarite pozitivne poslovne rezultate koji će vas dovesti do napredovanja. Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam je jako dobar za neko novo ljubavno poznanstvo. Pazite namoguće povrede.

STRIJELAC

Zajedno sa svojim saradnicima možete da rješite neke poslovne nedoumice. Pred vama je povoljan period. Preko prijatelja ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi jaka osjećanja kao i radoznalost. Zdravlje vam je dobro.

JARAC

Možete da očekujete da ćete staviti tačku na poslovnu saradnju koja vam je samo oduzimala vrijeme i energiju. Preboljeli ste partnera sa kojim se veza nedavno prekinula i sada ste spremni za novu ljubav. Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

Možete da se nadate veoma pozitivnim dešavanjima na poslovnom planu. Očekuju vas neki važni razgovori. Kroz zanimljivu komunikaciju sa novom osobom ostvarujete neki vid posebne veze. Izbjegavajte unos šećera.

Čitaj još:   ZAGREB: Milan Bandić u bolnici, hitno hospitalizovan...

RIBE

Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni kada je u pitanju posao. Sve ide kako ste želeli i očekivali. Riješili ste vaše dileme u vezi ljubavi i sada konačno znate šta zaista želite od svog partnera. Zdravlje vam je dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši