IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MONSTRUM- ZAKLAO ŽENU ZBOG OVOGA?! Čuo muški glas, poludeo od LJUBOMORE…

Nada Đukić (58), koju je 8. marta u dvorištu njene kuće u Čortanovcima kod Inđije zaklao nevejnčani suprug Milan Trbojević (56), trpjela je stravično psihičko i fizičko nasilje jer je ubica bio patološki ljubomoran.

– Došla je kod mene da gledamo seriju. Primjetila sam da na licu ima ogrebotinu. Vjerujem da ju je on tukao, ali ona nije želela da priča o tome. Iako ju je konstantno maltretirao, nije htela da ga prijavi policiji – kaže prijateljica pokojne žene.

Prema njenim rječima, Trbojević je bio bolesno ljubomoran i stalno je nabjeđivao Nadu da ga vara.

– I kobnog dana je povod za svađu bila njegova ljubomora. Milan je navodno dan prije zločina pozvao Nadu telefonom, dok je ona bila na poslu u vrtiću u Inđiji. Kada su završili razgovor, ona nije prekinula vezu i on je navodno čuo neki muški glas kako priča s Nadom. Odmah je zaključio da joj je to ljubavnik. Uporno mu je objašnjavala da nema ništa s tim čovjekom, ali on to nije želio da čuje – priča sagovornica i dodaje da je Milan, koji je inače alkoholičar, svakodnevno vrijeđao svoju nevjenčanu ženu.

– Govorio joj je da je kurva. Prijetio joj je da će je zaklati i da će ubiti boga u njoj. Bilo mi je žao Nade, ona je bila dobra i poštena žena. Iako ju je stalno kinjio, ona mu je dozvolila da živi u njenoj kući u Čortanovcima, dok je ona živjela u Inđiji zbog posla. Ovde je dolazila vikendom i to da bi bila s Milanom. Kobnog petka je došla kući da mu opere veš i skuha ručak za narednu nedelju, a on ju je ubio – priča očajna prijateljica, koja je još uvjek pod velikim stresom, kao i njen suprug, koji je prisustvovao zločinu.

Čitaj još:   STRAVIČAN MASAKR: Ubio, bivšu DJEVOJKU, njene RODITELJE, BRATA i DEČKA, zbog koga je i ostavila ga...

– Moj muž ne može da dođe sebi. Pokušao je da pomogne Nadi, ali nije uspio. Htio je da je ubaci u kola i odveze kod ljekara, ali nije mogao. U kolima još ima tragova njene krvi – kaže žena.

Komšije kažu da je Milan bio problematičan i da je samo dan prije zločina kod njega dolazila policija.

– Trebalo je valjda da mu uruče poziv za sud ili da ga privedu zbog saobraćajnog prekršaja. Navodno je imao i zabranu upravljanja automobilom i motorom jer ga je policija više puta uhvatila pijanog za volanom. I u trenutku zločina imao je dva promila alkohola u krvi – kaže komšija.

izvor: agencije

Čitaj još:   DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA : Ovo su SAFET i ELEZA, žrtve ljubomornog ljubavnika...
TEŠKO UBISTVO: STARI LJUBAVNIK (73) UBIO LJUBAVNICU(42)…

Zašto je starac potegao pušku na svoju dugogodišnju ljubavnıcu- partnerku Read more

Amerikanac UBIO suprugu kad je saznao da će raditi u ambasadi u SRBIJI

Američki diplomata Džejson Rif ubio je suprugu Lolu Gulomovu, pa Read more

DRITAN Abazović pozvan da se sasluša u Specijalnom državnom tužilaštvu SDT- u… (foto)

DRITAN u svojstvu građanina mora javiti zbog provjera tužulaštva koje Read more

Komentariši