IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA MONSTRUM: U stanu prepunom smeća i bubašvaba pronađena potpuno DIVLJA DJEVOJČICA KOJA NE ZNA DA PRIČA! A majka izgledala i ponašala se sasvim normalno

Policija u specijalnim zaštitnim odjelima spasla je polugolu petogodišnju djevojčicu koja je živjela u jednom stanu punom smeća u prestonici Rusije. Djevojčica čije je ime Ljubov (Ljubav) bila je bolesna i dehidrirana, nije umjela da govori i bukvalno je bila do guše u smeća.

Izgladnela devojčica je pronađena nekoliko dana nakon nestanka majke Irine Garaščenko (47). Portal Life.ru prenosi da su policajci morali da obuku specijalna zaštitna odjela jer je stan bukvalno bio pretrpan đubretom i bubašvabama. Ogrlica koju je devojčica nosila gotovo je srasla s njenim vratom koliko joj se urezala.

– Ona ne zna da govori, samo ispušta neke neartikulisane zvuke. Ponudili smo joj da pije vode i popila je dvije litre odjednom – naveli su istražitelji.

Ruski mediji su djevojčicu prozvali Mogli, po ugledu na dječaka koji je odrastao sa zvjerima, junaku “Knjige o džungli”. Međutim, njoj društvo nisu pravili ni psi ni mačke.


– Đubre koje se raspada smrdjelo je nesnosno. Umalo se nismo onesvjestili od prizora koji smo zatekli u stanu i smrada. Djevojčica je sjedela pored prozora u kuhinji. Bila je skoro gola, na sebi je imala samo kapu i nekakvu iscjepanu majicu. Plakala je. Hrane nije bilo i svuda su bile bubašvabe – rekao je jedan od komšija koji je prvi ušao u stan pre nego što je pozvao policiju.

Čitaj još:   STRAŠNO, NOVI ZAKONA O IGRAMA NA SREĆU: Maloletnici, na svakom koraku, mogu da se- kockaju... (foto)

Majka lagala

Komšije navode da je majka Irina Garaščenko (47) prije pet godina došla s ćerkom i da je posle rekla da je djevojčica otišla da živi kod babe. Otac djevojčice je deportovan u Ukrajinu. Susjedi navode i da je majka djevojčice izgledala normalno, uvjek je bila propisno obučena i tvrdila je da radi na održavanju čistoće u susjednom stambenom bloku.

izvor: agencije

MAJKA MONSTRUM: Ćerku (13) dvije godine tjerala na orgije sa starcima

Policija iz Aleksinca uhapsila je ženu (48) zbog sumnje da Read more

Komentariši