IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA MONSTRUM: U stanu prepunom smeća i bubašvaba pronađena potpuno DIVLJA DJEVOJČICA KOJA NE ZNA DA PRIČA! A majka izgledala i ponašala se sasvim normalno

Policija u specijalnim zaštitnim odjelima spasla je polugolu petogodišnju djevojčicu koja je živjela u jednom stanu punom smeća u prestonici Rusije. Djevojčica čije je ime Ljubov (Ljubav) bila je bolesna i dehidrirana, nije umjela da govori i bukvalno je bila do guše u smeća.

Izgladnela devojčica je pronađena nekoliko dana nakon nestanka majke Irine Garaščenko (47). Portal Life.ru prenosi da su policajci morali da obuku specijalna zaštitna odjela jer je stan bukvalno bio pretrpan đubretom i bubašvabama. Ogrlica koju je devojčica nosila gotovo je srasla s njenim vratom koliko joj se urezala.

– Ona ne zna da govori, samo ispušta neke neartikulisane zvuke. Ponudili smo joj da pije vode i popila je dvije litre odjednom – naveli su istražitelji.

Ruski mediji su djevojčicu prozvali Mogli, po ugledu na dječaka koji je odrastao sa zvjerima, junaku “Knjige o džungli”. Međutim, njoj društvo nisu pravili ni psi ni mačke.

Čitaj još:   ZLOČIN U DIZELDORFU: Milorad raskomadao majku prijeti mu doživotna robija... (foto)


– Đubre koje se raspada smrdjelo je nesnosno. Umalo se nismo onesvjestili od prizora koji smo zatekli u stanu i smrada. Djevojčica je sjedela pored prozora u kuhinji. Bila je skoro gola, na sebi je imala samo kapu i nekakvu iscjepanu majicu. Plakala je. Hrane nije bilo i svuda su bile bubašvabe – rekao je jedan od komšija koji je prvi ušao u stan pre nego što je pozvao policiju.

Majka lagala

Komšije navode da je majka Irina Garaščenko (47) prije pet godina došla s ćerkom i da je posle rekla da je djevojčica otišla da živi kod babe. Otac djevojčice je deportovan u Ukrajinu. Susjedi navode i da je majka djevojčice izgledala normalno, uvjek je bila propisno obučena i tvrdila je da radi na održavanju čistoće u susjednom stambenom bloku.

izvor: agencije

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši