NOVOPAZARSKI CAREVI BRZINA PRED NOVIM IZAZOVIMA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Poslije sjajnih rezultata ostvarenih u prošloj godini, osvojenih titula državnog prvaka Srbije i Balkanskog šampiona te osvojenog velikog broja titula i priznanja Auto-moto klub Novi Pazar, trkački tim na čelu sa Esadom Došljakom ulazi ambiciozno u takmičarsku 2019. godinu.

Opel Corsa RS glavni adut Balkanskog i Državnog šampionata, odvezen je na transplantaciju “srca” jer poslije verifikacije i dobijanja FIA homologacije Drag Rejsa Evrope, Corsa RS ide pravo na “operacioni” sto kako bi se dovela u optimalno stanje i kako bi i ove takmičarske sezone blistala na trkačkim stazama ovih Balkanskih prostora. Šampion Srbije i Balkanski šampion 2019. god.

Esad Došljak Bole kaže da njegov tim jače i ambicioznije nego ikad ulazi u sezonu i naglašava: – Pred nama je jako tezak zadatak.Ostati na poziciji broj 1 veoma je zahtjevno. To trazi mnogfo odricanja, napora i finansije. Prosla godina je bila najuspjesnija do sada u istoriji AMKNP ali i godina u kojoj smo imali najviše skupih kvarova koji su premašili cifru od 16 000 eura. Jako veliki iznos za jedan mali Tim. Ulažemo sve napore kako bi stali na noge i spremni dočekali prvu trku ove sezone. Corsa RS dobija novo “srce” koje čuvamo u tajnosti. Pomenuću da ceo posao radimo sami u saradnji sa firmom iz Švajcarske AMSTEC. Očekujemo, kao i do sada, podršku prijatelja kluba, sponzora,Grada Novog Pazara i Sportsko Saveza NP. Tačnije detalje objavićemo tokom naredne sedmice kako budu tekle faze zahvata – rekao je Došljak.

Čitaj još:   Mozgalica na internetu za kojom lude svi: Muškarci, nemaju šanse da je riješe... (foto)

U novopazarskom trkačkom timu ističu da su njihovi veliki planovi nemogući bez zajedničkih napora i angažovanja velikog broja ljudi.A šta naši majstori brzina čine i na koji način uspevaju znaju samo oni u timu koji radi danima i noćima kako bi ostvarili ciljeve koji se graniče sa nemogućim.

Medjutim, Auto moto klub Novi Pazar iz godine u godinu pomjera granice i postiže sjajne rezultate na nivou države, Balkana i Evrope. Vjerujemo da će i ove sezone pokazati da se ogromnom ljubavlju za ovaj sport ali i danonoćnim radom može ostvariti i ono što je naizgled nemoguće. Dakle, očekujemo da će snage i brzine , jaki motori i izvanredni novopazarski piloti pružiti i ove sezone trkačkim pistama.

Čitaj još:   NEVRIJEME: Sutra slijedi promjena vremena, očekuju se pljuskovi i grmljavina...

Autori: Fehim Karišik i Senko Župljanin

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *