Nezapamćeni UŽAS: Bacila bebu sa DEVETOG SPRATA, pa i sama skočila! Spasilo ih ČUDO

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nezapamćen užas dogodio se u gradu Ufa, u Rusiji. Majka (21) bacila je svoju bebu sa devetog sprata samo zato što je bila neraspoložena, da bi potom i sama skočila sa terase. Zahvaljujući nevjerovatnim okolnostima, i majka i beba su preživjele.

Srećom, prilikom pada, obje je na tlu dočekao veliki snježni nanos. Djevojčica je zadobila teške povrede, a majka je optužena za pokušaj ubistva i prijeti joj kazna od pet godina zatvora, ako je proglase krivom.

Kako kaže njena porodica, žena je tog dana bila u prilično lošem raspoloženju.

– Bila je vrlo napeta, vikala je na mene cjelo jutro i bacala stvari po stanu. Spremala se da odvede djete na rutinski pregled u dom zdravlja. U jednom trenutku sam otišla u kuhinju i ostavila sam je sa djevojčicom u spavaćoj sobi. Nadala sam se da će se tako malo smiriti. Nekoliko minuta kasnije, kada sam se vratila, videla sam da je soba bila prazna – kaže njena snaja.

Čitaj još:   HRVATSKA NE PAMTI OVAKAV HOROR: Ovo je monstruozni otac koji je svoju djecu bacio na beton sa šest metara visine!

Potrčala je ka otvorenom prozoru, pogledala kroz njega i videla ih obje kako leže na ulici. Odmah je pozvala hitnu pomoć.

– Djete je palo direktno na glavu. Tačnije, glava i tjelo su joj se zabili u snjeg, a samo su noge virile napolju. Izvukla sam je pažljivo dok je njena majka ležala pored i plakala od bolova – kaže očevidac.

Djevojčica i majka su odmah hospitalizovane. Djevojčica je u teškom stanju, dok se majka izvukla sa modricama i ogrebotinama, i ona nije životno ugrožena. Otpuštena je poslije nekoliko dana iz bolnice, dok se se doktori borili da spasu djevojčicu. I ona je sada u boljem stanju.

Otac djevojčice je pokrenuo i brakorazvodnu parnicu nakon što je njegova žena pokušala da im ubije djete.

Čitaj još:   NOVI IZGLED i IMIDŽ RUSKE MAFIJE: Imaju stroga pravila , ne smiju da imaju kuću ili da se žene, kako se postaje BOS! (foto, video)

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši