NOVI PAZAR: Porodica, koju je bahati mladić pri 150 km/h udario kolima, ponovo proživljava isti pakao…(VIDEO)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Novi pazar: Porodica, koju je bahati mladić pri 150 km/h udario kolima, ponovo proživljava isti pakao posle stravičnog snimka.  Ljekari u Novom Pazaru su ih, kako kaže njihova kćerka, neodgovorno zbrinuli, a ženu otpustili uz ručno napisanu otpusnu listu.

– Dva mjeseca smo brinuli za tog dečka, isto koliko i za moje roditelje. Ali otkako je ovaj snimak objavljen, gdje on brzinom od 150 km na sat ulazi u krivinu… Kao da smo ih jednom sahranili, pa onda opet, dok se on na mrežama hvali kako je vozio toliko brzo, a na kraju mu nije bilo ništa – priča za Telegraf.rs Sena T, kćerka bračnog para iz Crne Gore, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na Kruševačkom mostu kod Novog Pazara.

Snimak bahate vožnje, gdje vozač pri brzini od 150 km/h uleće u krivinu i direktno se sudara sa autom koji ide u suprotnom pravcu, zgrozio je prije dva dana region, a porodici Hadžić iz Rožaja otvorio stare duševne rane, dok one bukvalne, fizičke, još nisu zalečile.

A nije im samo snimak pogoršao traumu od nesreće koju su pukom srećom preživjeli.

– U svim medijima bilo je napisano da su povrede koje su zadobili i moji roditelji, i taj mladić lakše. Moji roditelji imaju 65 i 69 godina, rane im sporo zarastaju, nose midere, a ocu se pojavio hematom na nozi. I sada ide svaki dan u Hitnu pomoć da mu cede sukrvicu iz rane, a mi strahujemo da se ne nastane sepsa. Modrice su im se pojavile tek nakon nekoliko dana – čitavo tjelo bilo im je crno. Oboje imaju po nekoliko polomljnih rebara, naprsle pršljenove, slomljene grudne kosti, a mami je nagnječena jetra. Za 10-ak dana otac treba da ode na skener, tada ćemo znati više – rekla je Sena.

Čitaj još:   SARAJEVO: PANIKA, Evakuisana četiri suda, dojave o bombi...

Po njenom saznanju, mladić koji je jurio kolima i sudario se sa njenim roditeljima, proveo je 10 dana u komi, a tek su mu u Beogradu, u Institutu na Banjici, gdje je operisao obe slomljene noge, otkrili da u plućima ima krv.

Ljuti smo na novopazarske ljekare, zbog njihove nemarnosti i neodgovornosti. Kada su pregledali moje roditelje, rekli su da nemaju nijedno slomljeno rebro, da bi poslije saznali da ih je slomljeno devet. Posle onako teške nesreće otpustili su ih poslije samo sata, a da ne pominjem da su sami plaćali injekcije i šta sve još ne. Oni jesu strani državljani, ali šta bi bilo da su siromašni i da nisu imali ni eura kod sebe? Pustili bi ih da umru? Ljuti smo na novopazarske lekare što ih nisu zadržali barem 24 sata. Mogli su imati unutrašnje krvarenje i umrijeti – pita se Sena.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Grad će umjesto proslave Nove godine obradovati 92 MALIŠANA bez roditeljskog staranja

Kap u čaši bile su otpusne liste.

– Koliko su profesionalni pokazuje i to da su samo mom ocu otkucali otpusnu, ali pošto nisu imali više papira, za moju majku su je napisali ručno. Da nije žalosno, bilo bi smiješno – tvrdi ona.

izvor. agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši